IT-Contracts breidt diensten uit naar België


Al ruim 14 jaar is IT-Contracts het portal waar ICT professionals hun opdrachten kunnen vinden. Vanaf vandaag slaan wij onze vleugels uit naar België!

Belgie IT-Contracts is de marktleider voor ICT freelancers in Nederland met het grootste aanbod van opdrachten. Op 17 november 2014 zijn wij specifiek voor de Belgische markt www.IT-Contracts.be gestart en kunnen ook Belgische opdrachtgevers én ICT freelancers profiteren van de succesformule van IT-Contracts.

Inmiddels hebben we met enkele grote lokale spelers een samenwerkingsverband gesloten. Dit verzekert ons van een vliegende start met interessante content voor Belgische freelancers.

Met vele tientallen nieuwe opdrachten per dag die wij via de site maar ook via diverse social media en e-mail verspreiden zijn wij hét onafhankelijke portal voor zelfstandig ICT-specialisten die op zoek zijn naar een nieuwe opdracht. Het mooiste van dit alles is dat we volledig gratis zijn voor de freelancer. Opdrachtgevers, ICT bedrijven en intermediairs profiteren van onze populariteit doordat ze snelle en kwalitatief hoogstaande respons krijgen op hun vacatures.

Neem snel eens een kijkje op www.IT-Contracts.be!Geplaatst op: 17-11-2014
IT-Contracts.nl
Mionne Bolleurs