Rechtstreeks inhuren ZZP’ersVoor het vinden en inhuren van een freelance ICT'er is het niet noodzakelijk een bureau in te schakelen. IT-Contracts helpt u in contact te komen met geschikte kandidaten. U organiseert vervolgens zelf het selectieproces. Fiscale en juridische risico's kunt u tot een minimum beperken.

Uw project online adverteren
Uw vacature kan binnen vijf minuten online staan en onder de aandacht komen van duizenden freelance ICT'ers. Bij interesse nemen kandidaten rechtstreeks contact met u op. Niet alleen wordt uw project online getoond, tevens wordt deze via sociale media als Twitter, Facebook en Linkedin verspreid. Bovendien wordt deze per mail verzonden aan kandidaten die matchen qua skills, ervaring en interesse. Wekelijks sturen wij 20.000 getargete emails uit naar > 7.500 kandidaten.

CV-database
Wilt u liever pro-actief in contact treden met ZZP ICT'ers, dan is onze CV-database een goede keuze. U heeft toegang tot >8.500 CV's van kandidaten die hebben aangegeven open te staan om actief benaderd te worden voor een passend project. U downloadt de contactgegevens van de personen die een geschikte match kunnen zijn en neemt rechtstreeks contact met ze op.

In beide gevallen betaalt u ons geen matchingfee, marges op gewerkte uren of andere verrassingen.