Offerte op maat aanvragen

Bent u als recruiter, IT-bedijf of eindklant regelmatig op zoek naar invulling voor tijdelijke ICT-projecten? Voor interne projecten of juist bij uw eindklanten? Wij helpen u de geschikte freelancers, ZZP-ers en TAO-ers te vinden en dat tegen verrassend lage prijzen; uw vacatures plaatst u al online vanaf 15 Euro en CV's downloadt u zelfs al vanaf 3,50 Euro! Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met u op. Uiteraard bent u ook van harte welkom om direct contact met ons op te nemen!

Wij werken op basis van strippenkaarten voor het adverteren van vacatures. U koopt op voorhand een tegoed bij ons in waarmee u een afgesproken aantal vacatures kunt plaatsen. Voor onze CV database hanteren wij ook een strippenkaart systeem; iedere klant kan onbeperkt zoeken en CV-previews bekijken en voor het daadwerkelijk downloaden van een volledige CV wordt een strip afgerekend.

U kunt kiezen voor alleen vacatureplaatsingen, alleen toegang tot de CV-database of allebei. Wij vragen u een inschatting te maken van de hoeveelheid aanvragen die uw bedrijf per jaar verwerkt zodat wij u een op maat gesneden offerte kunnen toesturen.

Bedrijfsnaam:   
Contactpersoon:
Telefoonnummer:
E-mail:
Gemiddeld aantal aanvragen per jaar


Onze interesse gaat uit naar Vacatureplaatsingen, CV-database, Beide

Heeft u verder nog vragen of opmerkingen?


Onleesbaar? Genereer nieuwe code
voer bovenstaande code in aub:

  privacy