LINKIT is een IT-dienstverlener en al 20 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.

Functieomschrijving:

Als tester controleer jij voordat de veilingsoftware openbaar wordt gemaakt dat de kwaliteit voldoet aan de door de opdrachtgever gestelde eisen. Je hebt contact met de specialisten van Agentschap Telecom en zo nodig met de leverancier. Je hebt ruime ervaring met het opstellen van testgevallen, bij voorkeur op basis van de diverse testmethodieken, en met het uitvoeren van testgevallen. Je bent goed in staat hierover duidelijk te communiceren.


Als tester voer je de volgende taken uit:

 • Intake uitvoeren op de testbasis;
 • Reviewen van de specificaties;
 • Het opstellen en uitvoeren van testgevallen op basis van de beschikbare documentatie;
 • Het testen van de opgeleverde software;
 • Het onderhouden en maken van regressietesten en integratietesten;
 • Het bewaken van de kwaliteit van de software;
 • Het opstellen en onderhouden van testscenarios;
 • Het opstellen van bevindingen;
 • Deelnemen aan het bevindingen overleg.


Functie-eisen:

 • Je hebt minimaal vier jaar ervaring met testen en/of kwaliteitszorg binnen het IT werkveld;
 • Je hebt ervaring met testen en/of testmanagement van veiligheidssoftware;
 • Je hebt certificeringen op het gebied van testen, zoals T-Map, ISTQB en/of Certified Agile tester.


Bedrijfsinformatie:

Agentschap Telecom is op zoek naar een tester multibandveiling die in staat is om binnen en met een multidisciplinair team en binnen een strak tijdspad kwalitatief hoogstaande resultaten neer te zetten. Het doel van het project multibandveiling is om drie frequentiebanden (700 MHz, 1400 MHz en 2100 MHz) ter beschikking voor mobiele communicatie. In de concept Nota Mobiele Communicatie is een aantal uitgangspunten en richtlijnen voor de verdeling van deze frequentiebanden opgenomen. Deze frequentiebanden worden begin 2020 verdeeld via een gecombineerde veiling. Opdrachtgever hiervoor is DG B&I, Beleidsdirectie Digitale Economie en vanuit Agentschap Telecom is een projectgroep voor de uitvoering hiervan samengesteld. Het project multibandveiling is gestart in 2017 met het opstellen van de regeling en concept-vergunningen en eindigt met het verlenen van de vergunningen in 2020. Het project is grofweg op te delen in drie fasen:- Beleid en onderzoeksfase: hierin ondersteunt Agentschap Telecom de externe opdrachtgever bij het opstellen van het beleid en het uitvoeren van de noodzakelijke onderzoek. - Voorbereiding veiling/aanvraagprocedure: op basis van het beleid wordt in deze fase de veiling voorbereid en de aanvraagprocedure uitgevoerd. Er wordt bepaald welke partijen deel mogen nemen aan de veiling. - Uitvoering veiling: in deze fase vindt de daadwerkelijke veiling plaats.Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Lennart Dubbeldam
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Groningen
provincie:

uurtarief:

start project:
29-04-2019
referentie:
ITC-0008230
duur opdracht:
8 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
15-03-2019 16:06:01