LINKIT is een IT-dienstverlener en al 20 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.
Functieomschrijving:
In het Programma HARP zijn verschillende momenten van livegang van processen en applicaties voorzien. Naar de livegang van januari 2019 toe wordt het SAP-systeem van vmRVOB overgezet naar o.a. Oracle eBS (R12). Hiertoe wordt Oracle eBS eerst geüpdatet naar RPC5. Om zeker te stellen dat de doorontwikkeling van Oracle eBS op een stabiele versie van Oracle eBS gebeurt, moet een reeks regressietests uitgevoerd worden. De regressietests zijn voornamelijk blackboxtesten en functioneel van aard, waaronder de processen Order2Cash en Procure2Pay. Hiertoe is het programma HARP op zoek naar twee testprofessionals met ruime ervaring met regressietests. Tot de taken van de testprofessionals behoren het uitbreiden van de bestaande set regressietestgevallen, het opstellen van testscripts, het uitvoeren en de verslaglegging ervan onder leiding van de projectleider Testen.

De testen vinden plaats in de periode juni tot september 2018. De gevraagde testprofessional heeft ruime kennis van het uitvoeren van regressietests, met name op het gebied van Oracle eBS (R12), met name de modules iProcurement, Customer Online, Property Manager en Projects. Hierbij horen het voorbereiden en schrijven van aanvullende testgevallen, het uitvoeren van de regressietests en de verslaglegging aan de projectleider Testen binnen HARP over de voortgang van het testtraject.


Functie-eisen:
  • Kandidaat beschikt over een HBO werk- en denkniveau en is gecertificeerd TMap® Testengineer.
  • Kandidaat is beschikbaar gedurende de gevraagde periode.
  • Kandidaat beschikt over ruime kennis van en ervaring met het opzetten en uitvoeren van regressietests.
  • Kandidaat heeft aantoonbare kennis van meerdere Oracle eBS-modules (waaronder Oracle Projects, I-Procurement, Property Manager, Customer Online, AP en AR), Oracle BI en APRO
  • Kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring als senior tester en heeft ruime ervaring met het voorbereiden, opstellen en afstemmen van testgevallen en de uitvoering ervan.
  • Kandidaat beschikt over de benodigde competenties. Dit dient middels concrete voorbeelden duidelijk te blijken uit de aanbieding, de motivatie en tijdens het sollicitatiegesprek.
  • Kandidaat heeft kennis/ervaring met werken voor de Rijksoverheid, vanwege de gehanteerde methodieken en de politieke omgeving.


Liever een andere contractvorm?

Wanneer je (nog) niet als zzp-er aan de slag wil gaan is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een (tijdelijke) arbeidsovereenkomst. LINKIT biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden die zijn gekoppeld aan je kennis- en ervaringsniveau. Bij onze aansprekende eindklanten kan je direct ervaring opdoen binnen een inspirerende omgeving met een hoog kennisniveau. Samen met ons ongelimiteerde opleidingsbudget is dit een goede stap in je carrière. Naast prima arbeidsvoorwaarden staat LINKIT ook voor Knowledge en Fun!: we organiseren op regelmatige basis Meetups, borrels en andere IT events. We bespreken alle details graag in een persoonlijk gesprek.

Trefwoorden: TestenOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Marlon Jansen - Weerelts
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Haag
provincie:

uurtarief:

start project:
04-06-2018
referentie:
ITC-0005155
duur opdracht:
3 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
16-05-2018 10:36:01