Telecom Beheerder, Groningen

Omschrijving:

Voor Gasunie in Groningen zoekt Harvey Nash een:

Telecombeheerder

Start: 1 september 2022
Duur: 1 jaar
Inzet: 32 – 40 uur per week
Standplaats: Groningen
Intakes staan gepland op: 1 september 2022 in de middag.

Werken bij Gasunie betekent werken in een professionele omgeving die volop in beweging is. Een organisatie met een belangrijke maatschappelijke rol. Samen met alle collega’s lever je een bijdrage aan de realisatie van o.a. de Energietransitie. Engineers, business developers, ICT’ers, managers, administratieve kracht en dispatchers, samen en met de nodige energie koersen we richting 2030. Dit willen we bereiken met medewerkers vanuit diverse achtergronden, opleidingen en nationaliteiten. Wij zijn een organisatie waar we geloven dat elkaars verschillen, kwaliteiten en talenten ons sterker maken. Een organisatie waar iedereen ertoe doet en zichzelf mag zijn. Gasunie is ondertekenaar van het Diversiteit in Bedrijf charter, omdat Gasunie ervan overtuigd is dat diverse teams beter presteren.

Werkzaamheden:
Je komt te werken bij de afdeling IN (ICT Diensten Netwerk). IN bestaat uit 4 subgroepen, te weten: Netwerk, Telecom, Operationele Security en Servicemanagement. De telecomgroep bestaat uit 3 medewerkers en beheert landelijk het vaste- en mobiele telecommunicatienetwerk van Gasunie. Hierbij gaat het om vaste telefooncentrales, cloudtelefonie, mobiele telefonie, maar ook om noodcommunicatievoorziening, satellietcommunicatie, voice logging, portofonie en semafonie.

De werkzaamheden van deze afdeling vinden normaal gesproken plaats op werkdagen tussen 08:00 en 17:30. Daarnaast is het incidenteel mogelijk dat onderhoudswerkzaamheden of het verhelpen van storingen buiten kantoortijden kan plaatsvinden. Dit kan zowel op het hoofdkantoor zijn als op een van de Gasunie locaties in het land.

Wensen en eisen:

Om succesvol te zijn als telecombeheerder heb je:

  • MBO+ werk- en denkniveau, met bij voorkeur een opleiding richting IT
  • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Kennis en erv aring met vaste en mobiele telecommunicatie (inclusief cloudtelefonie) óf bereidheidom aanvullende cursussen of opleiding te volgen
  • Kennis van ITIL processen
  • Een geldig VCA certificaat (in verband met werkzaamheden op Gasunie locaties) of de bereidheid
  • om dit binnen 2 maanden te behalen

Qua persoonlijkheid ben je klantgericht, flexibel en beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels.Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Harvey Nash B.V.
contactpersoon:
Wim IJlst
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Groningen
provincie:
Groningen
uurtarief:
Tot £0.00 per jaar
start project:

referentie:
ITC-BBBH80482
duur opdracht:
12 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
05-08-2022 10:23:06