LINKIT is een IT-dienstverlener en al ruim 21 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.

De Inspectie van het Onderwijs houdt toezicht op kwaliteit van onderwijs bij scholen en besturen. Om dit toezicht te ondersteunen zijn eigen systemen ontwikkeld die, samen met standaard pakketten, het werk van inspecteurs ondersteunen. Ontwikkeling van en beheer op onze applicaties wordt in scrumteams uitgevoerd. Om onze interne Technisch applicatiebeheerders vrij te spelen voor andere werkzaamheden zijn wij op zoek naar een veelzijdige, pro-actieve Technisch applicatiebeheerder met een brede kennis van ICT in het algemeen en van techniek in het bijzonder. Als Technisch applicatiebeheerder heb je een goed zicht op ons gehele applicatielandschap en heb je kennis van onze applicaties, services, databases, netwerken, etc., maar omdat een groot deel van het technisch beheer op de infrastructuur en databases is belegt bij partijen binnen het Rijk en/of bij leveranciers, zal een aanzienlijk deel van je werk bestaan uit het voeren van de regie op de gewenste wijzigingen en activiteiten. Je moet in kunnen schatten wat de impact op de IvhO applicaties is, van changes die ODCN en/of DUO regelmatig op de infrastructuur uitvoeren. We zoeken iemand die pro-actief zaken signaleert, duidelijk communiceert, de samenwerking opzoekt, en zaken netjes documenteert. We verwachten dat je in staat bent om kleine technische projecten uit te voeren, danwel er de regie op kunt voeren (bijvoorbeeld migraties en upgrades van databases en servers).Harde eisen:

 • Werkervaring met Databases (Oracle, SQL Server, MySQL)
 • Werkervaring met (virituele) infrastructuur (Windows en Linux)
 • Werkervaring met Lifecycle Management (vervangen of upgraden Windows en Linux servers met de daarop draaiende applicaties en/of software)
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands

Werkervaring met het uitvoeren van en/of regie voeren op:

 • Bepalen van de impact van infrastructurele changes (OS, Netwerk, Securtity, Oracle en SQL Server upgrades & migraties) op applicaties.
 • Indienen en bewaken voortgang van changes (aanvragen of laten verwijderen Windows / Linux accounts, schijfuitbreiding etc.).
 • Opstellen en bijwerken van Service dossiers en andere documentatie (Word & Excel documenten, Confluene pagina's).

Overige functiewensen:

 • Werkrooster in overleg, waarbij de vrijdag per definitie een werkdag is
 • Bereidheid om incidenteel buiten kantooruren te werken
 • Ervaring met agile werken/werken in SCRUM-teams
 • Werkervaring met Redhat OpenStack en OpenShift
 • Werkervaring met Apache - Tomcat
 • Werkervaring met Linux
 • Werkervaring met (vervangen van) SSL certificaten


Liever een andere contractvorm?

Wanneer je (nog) niet als zzp-er aan de slag wil gaan is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een (tijdelijke) arbeidsovereenkomst. LINKIT biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden die zijn gekoppeld aan je kennis- en ervaringsniveau. Bij onze aansprekende eindklanten kan je direct ervaring opdoen binnen een inspirerende omgeving met een hoog kennisniveau. Samen met ons ongelimiteerde opleidingsbudget is dit een goede stap in je carrière. Naast prima arbeidsvoorwaarden staat LINKIT ook voor Knowledge en Fun!: we organiseren op regelmatige basis Meetups, borrels en andere IT events. We bespreken alle details graag in een persoonlijk gesprek.

Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Jan Schop
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Utrecht
provincie:

uurtarief:

start project:
01-11-2021
referentie:
ITC-0020431
duur opdracht:
8 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
15-09-2021 17:22:02