LINKIT is een IT-dienstverlener en al 20 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.
P-Direkt is op zoek naar een technisch beheerder die zorg draagt voor het beheer en onderhoud van de virtuele servers, database servers, applicatie servers, fileserver, load balancer, mailserver en het maken en controleren en het terugzetten van de back-up voor het vacatureplatform van de overheid. De security werkzaamheden bestaan uit het up to date houden van de servers en de software, de SSL security implementatie continue bijwerken, hardening van software en systemen. De werkzaamheden om de continuïteit te borgen bestaan uit het beheren van de VPN toegang, back-ups maken en controleren en rapporteren, applicatiebeheerders ondersteunen, releases faciliteren, capaciteitsbewaking, verhelpen storingen, bijwerken documentatie.

Knock-out:
  • Kennis van Ubuntu
  • Kennis van MS SQL servers (Windows)
  • Kennis van Apache, DNS en Puppet
  • Kennis van HAProxy, Postfix, Syslog, Pfsense, OpenStack
  • Kennis van MongoDB, ElasticSearch, Jenkins en Adobe ColdFusion mbt de installatie en configuratie

Naast deze reguliere werkzaamheden is 24/7 stand-by storingsdienst een deel van de werkzaamheden.

Liever een andere contractvorm?

Wanneer je (nog) niet als zzp-er aan de slag wil gaan is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een (tijdelijke) arbeidsovereenkomst. LINKIT biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden die zijn gekoppeld aan je kennis- en ervaringsniveau. Bij onze aansprekende eindklanten kan je direct ervaring opdoen binnen een inspirerende omgeving met een hoog kennisniveau. Samen met ons ongelimiteerde opleidingsbudget is dit een goede stap in je carrière. Naast prima arbeidsvoorwaarden staat LINKIT ook voor Knowledge en Fun!: we organiseren op regelmatige basis Meetups, borrels en andere IT events. We bespreken alle details graag in een persoonlijk gesprek.

Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Patrick James
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Haag
provincie:

uurtarief:

start project:
14-01-2019
referentie:
ITC-0007507
duur opdracht:
12 maanden
uren per week:
20 uur
publicatiedatum:
03-01-2019 10:01:04