Technisch Applicatiebeheerder, den haag

Omschrijving:
Je zorgt als technisch applicatiebeheerder voor de automatisering van en onder onze automatisering. Dat wil zeggen: het automatiseren van werkzaamheden als deployment, intake en test door middel van Visualstudio Teamservices en het beschikbaar maken en houden van de applicatieplatformen voor alle maatwerk en standaardapplicaties.

Binnen de IT organisatie werken we sinds dit jaar in DevOps-teams. De functiescheiding is daardoor minder strak en er is meer focus op samenwerking in het team en met de teams die vertrouwen op onze dienstverlening. Samen zorg je er voor dat meer dan 50 maatwerkapplicaties op de platformen voor .NET en Java applicaties (resp. IIS en Tomcat) stabiel beschikbaar zijn, zodat de applicaties op deze platformen feilloos kunnen functioneren. Je zorgt ook voor de stabiele beschikbaarheid van standaardapplicaties als Sharepoint, Confluence, Exact, etc.

Jullie zijn als team verantwoordelijk voor het correct uitrollen van software updates/patches in het landschap. Hierbij wordt gestreefd naar maximale automatisering van het release en deploy proces, zodat procedurele fouten in oplevering worden uitgebannen. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor het ter beschikking stellen van (data t.b.v.) SPLUNK, waardoor gebruikers en functioneel beheerders zicht kunnen houden op de status van hun systemen en processen.

Jouw team
Als technisch applicatiebeheerder werk je in het team Platform en Monitoring (P&M), een team van 6 specialisten binnen het grotere ICT-integratieteam. Je komt als nieuwe collega terecht in een team waar volop wordt gewerkt aan innovatie en waar je snel je plek zult vinden. Het is een team dat actief meedenkt en positief staat in de veranderingen die plaatsvinden binnen de organisatie.
Met onze nieuwe DevOps teams wordt gewerkt aan de verbetering van het systeemlandschap, zodat onze systemen robuuster en flexibeler zijn. De dienstverlening naar onze klanten wordt daarbij vergaand digitaal, een van de speerpunten vanuit de overheid.

Functie eisen:
Je bent een technisch applicatiebeheerder met een sterk analytisch denkvermogen dat je graag inzet voor het doorzien van problemen en processen. Je bent communicatief sterk, neemt verantwoordelijkheid en zoekt de samenwerking binnen het team en met andere teams. Verder heb je een positief kritische, dienstverlenende en klant- en doelgerichte instelling. Voldoe je daarnaast aan onderstaande functie-eisen? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie op deze vacature!
• Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en je hebt een ICT-gerelateerde opleiding afgerond;
• Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als technisch applicatiebeheerder of stevige ervaring als systeembeheerder;
• Je hebt kennis van en ervaring met:
o Linux
o Windows
o IIS (.NET applicaties)
o Apache Tomcat (Java applicaties)
o Visualstudio Teamservices of Microsoft Team Foundation Server
o Powershell is een pré
• Termen als APIs, Background-jobs, logging, applicatie monitoring zijn jou niet onbekend.
Overige informatie:
Locatie: Den Haag
Start: 16 uur per week
Einddatum: 31/12/2018, met optie op verlenging
Recruiter: Roel Dijkhuizen - 06 209 85 467 - recruiterRD@itaq.nl

Attentie:
Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Privacy
Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren.

Reageren:
Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email aan recruiterRD@itaq.nl de volgende gegevens:
1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);
2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.

Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV op te loaden.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering. Klanten noemen ons de Trusted Advisor. Omdat we hen altijd positief verrassen. En echt adviseren.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.

We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.


Trefwoorden: Technisch ApplicatiebeheerderOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Itaq B.V.
contactpersoon:

type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
den haag
provincie:
Zuid-Holland
uurtarief:
n.o.t.k.
start project:
z.s.m.
referentie:
ITC-ht/Technisch Applicatiebeheerder
duur opdracht:
2 maanden
uren per week:
16 uur
publicatiedatum:
11-10-2018 14:01:18
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures