LINKIT is een IT-dienstverlener en al 20 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.
Functieomschrijving:
Je zorgt als technisch applicatiebeheerder voor de automatisering van en onder onze automatisering. Dat wil zeggen: het automatiseren van werkzaamheden als deployment, intake en test door middel van Visualstudio Teamservices en het beschikbaar maken en houden van de applicatieplatformen voor alle maatwerk en standaardapplicaties.

Binnen de IT organisatie werken we sinds dit jaar in DevOps-teams. De functiescheiding is daardoor minder strak en er is meer focus op samenwerking in het team en met de teams die vertrouwen op onze dienstverlening. Samen zorg je er voor dat meer dan 50 maatwerkapplicaties op de platformen voor .NET en Java applicaties (resp. IIS en Tomcat) stabiel beschikbaar zijn, zodat de applicaties op deze platformen feilloos kunnen functioneren. Je zorgt ook voor de stabiele beschikbaarheid van standaardapplicaties als Sharepoint, Confluence, Exact, etc.

Jullie zijn als team verantwoordelijk voor het correct uitrollen van software updates/patches in het landschap. Hierbij wordt gestreefd naar maximale automatisering van het release en deploy proces, zodat procedurele fouten in oplevering worden uitgebannen. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor het ter beschikking stellen van (data t.b.v.) SPLUNK, waardoor gebruikers en functioneel beheerders zicht kunnen houden op de status van hun systemen en processen.

Functie-eisen:
Je bent een technisch applicatiebeheerder met een sterk analytisch denkvermogen dat je graag inzet voor het doorzien van problemen en processen. Je bent communicatief sterk, neemt verantwoordelijkheid en zoekt de samenwerking binnen het team en met andere teams. Verder heb je een positief kritische, dienstverlenende en klant- en doelgerichte instelling. Voldoe je daarnaast aan onderstaande functie-eisen? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie op deze vacature!
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en je hebt een ICT gerelateerde opleiding afgerond;
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als technisch applicatiebeheerder;
  • Je hebt kennis van en ervaring met: Linux, Windows, ILS (.Net applicaties), Apache Tomcat (Java applicaties), Visualstudio Teamservices of Microsoft Team Foundation Server;
  • Kennis van Powershell is een pré;
  • Je bent bekend met termen als API's, Background-jobs, logging en applicatiemonitoring.


Informatie:
Jouw team
Als technisch applicatiebeheerder werk je in het team Platform en Monitoring (P&M), een team van 6 specialisten binnen het grotere ICT-integratieteam. Je komt als nieuwe collega terecht in een team waar volop wordt gewerkt aan innovatie en waar je snel je plek zult vinden. Het is een team dat actief meedenkt en positief staat in de veranderingen die plaatsvinden binnen het CAK.
Met onze nieuwe DevOps teams wordt gewerkt aan de verbetering van het systeemlandschap, zodat onze systemen robuuster en flexibeler zijn. De dienstverlening naar onze klanten wordt daarbij vergaand digitaal, een van de speerpunten vanuit de overheid.

Liever een andere contractvorm?

Wanneer je (nog) niet als zzp-er aan de slag wil gaan is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een (tijdelijke) arbeidsovereenkomst. LINKIT biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden die zijn gekoppeld aan je kennis- en ervaringsniveau. Bij onze aansprekende eindklanten kan je direct ervaring opdoen binnen een inspirerende omgeving met een hoog kennisniveau. Samen met ons ongelimiteerde opleidingsbudget is dit een goede stap in je carrière. Naast prima arbeidsvoorwaarden staat LINKIT ook voor Knowledge en Fun!: we organiseren op regelmatige basis Meetups, borrels en andere IT events. We bespreken alle details graag in een persoonlijk gesprek.

Trefwoorden: ApplicatiebeheerOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Lennart Dubbeldam
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Haag
provincie:

uurtarief:

start project:
29-10-2018
referentie:
ITC-0006584
duur opdracht:
2 maanden
uren per week:
16 uur
publicatiedatum:
11-10-2018 12:31:02