Teammanager Ruimte & Recht, Duiven

Omschrijving:

Voor onze directe eindklant in Duiven is Harvey Nash op zoek naar een

Teammanager Ruimte & Recht

Startdatum: 3 juni 2019

Duur: 4 maanden met optie tot verlenging

Inzet: 36 uur per week

Bijzonderheden: 1 dag per week in Amsterdam, de rest van de week in Duiven.

De huidige manager van het team Ruimte & Recht wordt regiomanager. Terwijl de werving voor vaste vervanging is gestart, zoeken we voor de komende maanden een interim manager om het team te leiden.

Jij maakt deel uit van het team Ruimte & Recht. Samen met de interne en externe opdrachtgevers werken ze aan het continu verbeteren van energienetten. Dat doen ze met kennis op gebied van elektrotechniek, gas, warmtenetten, data en omgevingsmanagement.

Functieomschrijving

De Teammanager die wij zoeken is verantwoordelijk de afdeling Ruimte & Recht.

Het team, bestaande uit ongeveer 30 professionals, is verantwoordelijk voor omgevingsmanagement en richt zich op ruimtelijke planvorming, omgevings- en vergunningenmanagement en grondzaken.

Een team met professionals die fungeert als verbindende schakel tussen techniek en maatschappij. Door vraagstukken rond de energietransitie en de publieke aandacht voor de impact van werkzaamheden in de openbare ruimte, wordt het vakgebied steeds belangrijker.

Als manager ben je verantwoordelijk voor een team betrokken professionals, voor kwalitatief hoogwaardig werk en houd je goed contact met interne en externe stakeholders. Je bent resultaatverantwoordelijk met je team en hebt er dus voortdurend oog voor dat werkpakket aansluit bij beschikbare capaciteit. Daarbij hoort een commerciële verantwoordelijkheid alsook het werven van nieuwe medewerkers. Met andere teammanagers vorm je het management team van Energy Consulting. Samen maken we energietransitie mogelijk.

Verder ben je:

  • Verantwoordelijk voor de positionering van de afdeling Ruimte & Recht intern en extern;
  • In nauw contact met opdrachtgevers;
  • Een kritische gesprekspartner op diverse niveaus;
  • Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het team en het verbeteren van processen.

Functie-eisen

De Teammanager die wij zoeken beschikt over relevante ervaring in het leiden van professionele adviesteams. Daarbij is kennis van wet- en regelgeving op het gebied van ruimtelijke ordening, milieu en/of grondzaken een duidelijke pré. Je hebt de ambitie om je communicatieve kwaliteiten de ruimte te geven met behoud van de inhoud en weet deze op een commerciële manier in te zetten. Je bent een proactieve teamspeler die beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen. Je bent in staat om medewerkers verder te ontwikkelen op competentie en uit te dagen op inhoud.

Verder beschik je over:

  • Minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding;
  • Minimaal 6 jaar ervaring in het vakgebied;
  • Ervaring met teammanagement;
  • Ervaring in een commerciële omgeving en (enige) ervaring met kabel- en leidingprojecten en/of hoogspanningsprojecten is een pré.


Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Harvey Nash B.V.
contactpersoon:
Stefanie Van Bart
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Duiven
provincie:
Gelderland
uurtarief:
tarief is bespreekbaar
start project:
03-06-2019
referentie:
ITC-359360/001
duur opdracht:
4 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
13-05-2019 14:45:11
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures