ICQ VINDT
EN VERBINDT
ICQ MOBILISEERT
DESKUNDIGHEID
ALLEEN GA JE SNELLER
SAMEN KOM JE VERDER

Voor Gemeente Amersfoort zijn wij op zoek naar een Teammanager IT Realisatie en Beheer.

Omschrijving opdracht:
De Informatievoorziening- en IT (IV/IT) bij de gemeente is gecentraliseerd en ondergebracht bij de afdeling IT Dienstverlening en Advies (ITDA) en er werken zo’n 85 mensen verdeeld over drie teams. Dit zijn het team Informatie-Management, het team Functionaliteiten -en Gegevensbeheer en het team Realisatie & Beheer. Voor het team Realisatie & Beheer (Servicedesk, Infrastructuurbeheer, Applicatiedistributie en Projectrealisatie) zoeken wij per direct een teammanager. De teammanager geeft leiding aan het team en als onderdeel van het MT geeft hij mede richting aan de koers van de afdeling ITDA. Belangrijke opgaven vragen voor het team R&B om een daadkrachtig en no-nonse manager die zijn sporen in het IT beheer en servicemanagement werkveld heeft verdiend. Niveau van dienstverlening doorontwikkelen, stabiliteit en continuïteit waarborgen, transitie naar de cloud en werken in regie zijn speerpunten, Je bent vasthoudend in je koers, zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Je bent in staat om mensen mee te nemen in een verander- en ontwikkeltraject, waarbij soms ook complexe vraagstukken op het terrein van organisatie, processen en medewerkers

Gewenst profiel:
De kandidaat beschikt over ruime ervaring als teammanager in een middelgrote (100.000+) gemeente. Je achtergrond is een stevige basis op het terrein van servicemanagement. Je hebt zowel aan de inrichtings kant van de processen gezeten als aan de kant van het pragmatisch toepassen van de processen. Je bent een gedreven en inspirerend leider. Je geeft mensen ruimte voor ontwikkeling en coached en faciliteert hen hierin. Je hebt een duidelijk visie over de ontwikkeling van het IT werkveld, cloud en werken in regie zijn bekend terrein. In je rol als MT lid ben je scherp, kritisch en geef je blijk van kennis op het terrein van informatiemanagement, data sturen en functioneel beheer. Je heb brede management skillset op het terrein van resultaatgericht veranderen en ontwikkelen.

Functie eisen (knock-out criteria):
1. Je bent HBO geschoold op het terrein van bedrijfskundige informatica of informatica.
2. Je bent gecertificeerd op ITIL Servicemanagement.
3. Je hebt bij 100.000+ gemeenten gewerkt in een managementteam op strategisch niveau

Functie wensen (gunningscriteria):
1. Je bent recent (< 1 jaar) werkzaam geweest in een operationele teammanager rol met een team van een vergelijkbaar profiel als beschreven in opdrachtbeschrijving.
2. Je hebt ervaring bij minimaal 2 trajecten waarbij 'werken in regie' is vormgegeven.
3. Je hebt recent invulling gegeven aan het contractmanagement. Zowel aan de kant van inrichting en implementatie als contractmanager.

Competenties:
- Leiderschap
- Coaching en begeleiding
- drive en motivatie
- visie op informatievoorziening en IT in het bijzonder

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:
Locatie: Amersfoort
Startdatum: 01-09-2019
Duur: 01-07-2020
Optie op verlenging: 2 x 6 maanden
Inzet: 32 uur per week
Tarief: marktconform
Sluitingsdatum: 24-07-2019
Sluitingstijd: 09:00
Intakegesprek: week 33

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;
- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;
- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);
- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).

N.B.
- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.
- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.
- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.


Trefwoorden: team, manager, ict, beheer, IVOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
ICQ Flex Profs
contactpersoon:
Ron Brussaard
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Amersfoort
provincie:
Utrecht
uurtarief:
marktconform
start project:
01-09-2019
referentie:
ITC-ICBO02905
duur opdracht:
9 maanden
uren per week:
32 uur
publicatiedatum:
13-07-2019 11:08:23