ICQ VINDT
EN VERBINDT
ICQ MOBILISEERT
DESKUNDIGHEID
ALLEEN GA JE SNELLER
SAMEN KOM JE VERDER

Voor de Gemeente Baarn zijn wij op zoek naar een Teamleider Lokaal Team.

Omschrijving opdracht:
Het Lokaal Team Baarn wordt gevormd door 14 medewerkers die de inwoners van Baarn helpen om zo goed mogelijk te kunnen participeren in de samenleving. Ze begeleiden cliënten in de leeftijd van 0-100 jaar met uiteenlopende problemen die meerdere aspecten van het leven raken van psychiatrie, verstandelijke beperkingen, financiële en opvoedproblematiek tot problemen bij de ouderen doelgroep. Als teamleider ben je betrokken bij de opdracht die het Lokaal Team heeft. Je stuurt hen aan waar nodig en bij waar kennis en ontwikkeling nodig is. De teamleider is de schakel tussen verschillende organisaties waar het Lokaal Team mee samenwerkt. Je vertegenwoordigt het team bij de ontwikkelingen in de regio, hebt overleggen met regiogemeenten en met de uitvoeringsorganisatie BBS, waarbinnen de gemeenten Baarn, Bunschoten en Soest samenwerken in het sociaal domein. Je stuurt met de samenwerkende partijen op efficiënte en passende dienstverlening en de implementatie van verschillende wetgevingen in het sociale domein. Tevens adviseer je management en beleidsadviseurs over de ontwikkelingen in het sociale domein vanuit sturingsinformatie en casuïstiek.

Omschrijving opdrachtgever:
Bij de gemeente Baarn zijn ruim 155 medewerkers in dienst. Om onze ambities te verwezenlijken hebben we enthousiaste mensen nodig die bijdragen aan een transparante gemeente en die hun nek durven uit te steken voor inwoner en organisatie. Onze organisatie is groot genoeg voor uitdagend werk en klein genoeg voor korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid. Elke dag is anders met deze collega’s die graag voor elkaar klaar staan. Ook zijn er korte lijnen met het gemeentebestuur en het management. Wij werken steeds meer in verbinding met de inwoners, maar ook intern met onze collega’s van verschillende vakgebieden. Een baan bij ons betekent veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om zaken zelf te regelen. De organisatie is flink in beweging. De focus van de gemeente Baarn is gericht op het centraal stellen van de klant en het verder ontwikkelen van de organisatie en de dienstverlening. Regelmatig zijn wij op zoek naar enthousiaste en talentvolle medewerkers die zich herkennen in onze kernwaarden: samenwerken, duidelijk en verbindend.
Functie eisen (knock-out criteria):
1. Afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau.
2. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als teamleider bij een gemeente zorg-/ welzijnsinstelling of organisatie voor maatschappelijke ondersteuning.
3. Aantoonbaar werkervaring binnen het Sociaal domein van een gemeente.

Functie wensen (gunningscriteria):
1. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar als teamleider bok een gemeente, zorg-/ welzijnsinstelling of organisatie voor maatschappelijke ondersteuning.
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar binnen het Sociaal Domein van een gemeente.
3. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als relatiebeheerder gemeente, welzijnsorganisaties en/of andere maatschappelijke organisaties.
4. Beschikbaar per uiterlijk 1 augustus 2022 of eerder.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:
Locatie: Baarn
Startdatum: Zo spoedig mogelijk
Duur: 3 maanden
Optie op verlenging: 2 maal 3 maanden
Inzet: 28 uur per week
Tarief: marktconform
Sluitingsdatum: 29 juni 2022
Sluitingstijd: 09:00
Intakegesprek: De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op dinsdag 5 juli 2022

- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW). N.B.- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Trefwoorden: Teamleider Lokaal TeamOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
ICQ Flex Profs
contactpersoon:
Ron Brussaard
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Baarn
provincie:
Utrecht
uurtarief:
marktconform
start project:
Zo spoedig mogelijk
referentie:
ITC-ICAP15152
duur opdracht:
3 maanden
uren per week:
28 uur
publicatiedatum:
23-06-2022 09:18:04