Teamleider Bouwadministratie, Zwolle

Omschrijving:

Voor ProRail in Zwolle is Harvey Nash op zoek naar een Teamleider Bouwadministratie.

Startdatum: 2-12-2019

Einddatum: 2-12-2020

Optie op verlenging

Aantal uur per week: 36

Let op! Deze opdracht kan niet op ZZP basis worden uitgevoerd. We zoeken een kandidaat die voor de duur van het project bij Harvey Nash op de loonlijst wil of een kandidaat die in dienst is bij een derde partij/detacheerder.

Organisatie omschrijving

De afdeling Bouwmanagement (ongeveer 170 fte) levert haar bijdrage in de projectrealisatie. Deze afdeling kenmerkt zich door betrokken en enthousiaste collega’s die gezamenlijk aan de lat staan voor het realiseren van uitdagende projecten. De projecten worden uitgevoerd in een spanningsveld tussen het bouwproces en de continuïteit van het dagelijks treinverkeer en vormt daarmee een uitdagende werkomgeving.

De afdeling bouwmanagement is ingedeeld in vier regio’s (Amsterdam, Rotterdam, Zwolle en Eindhoven.)

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren in de aansturing van Bouwadministrateurs met focus op het blijven verbeteren van hun werk aan bouwprojecten?

Bouwadministrateurs worden ingezet voor het voeren van de administratie tijdens de uitvoering van een bouwproject. Als teamleider geef je hiërarchisch en functioneel leiding aan ongeveer 17 bouwadministrateurs. Als Teamleider Bouwadministratie ben je ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling en coaching van het team. Je rapporteert aan de regiomanager Bouwmanagement

Je onderhoudt relaties met teamleiders van andere afdelingen en stakeholders binnen ProRail. Je bent in staat om inhoudelijke dossiers, zoals Spoorwegveiligheid, Infra-Informatie en risicomanagement zelfstandig op te pakken en draagvalk te creëren binnen de afdeling. Je overlegt met de Bouwmanagers en de Regiomanager over de gewenste capaciteit in de verschillende projecten.

In deze hectische baan is het nodig om beslissingen te nemen. Je weet goed en snel hoofd- van bijzaken te onderscheiden en je hebt een sterk analytisch vermogen.

Het betreft hier een functie met een jaarcontract, waarbij het nog onzeker is wat er na een jaar met deze positie gaat gebeuren. ProRail is een grote organisatie en voor talent is altijd plek. Dus stap vooral met ons in dit avontuur!

Functie eisen

Minimaal een afgeronde hbo opleiding (bijvoorbeeld (Technische) Bedrijfskunde, Bouwkunde of Bedrijfsadministratie/SPD).

Een coachende stijl van leidinggeven en je weet je enthousiasme en resultaatgerichtheid over te brengen op anderen.

Minimaal 3 jaar werkervaring in een economisch/administratieve richting.

Bij voorkeur ervaring in bouwprojecten of aantoonbare affiniteit met.

Uitstekende communicatieve - en schriftelijke vaardigheden.Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Harvey Nash B.V.
contactpersoon:
Marielle Boogaard
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Zwolle
provincie:
Overijssel
uurtarief:
Tarief in overleg
start project:
asap
referentie:
ITC-366529/001
duur opdracht:
12 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
08-11-2019 15:14:12
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures