Sr Netwerk Beheerder, Groningen

Omschrijving:

Voor Gasunie Groningen is Harvey Nash op zoek naar een

Netwerk Beheerder

Start: 10-06-19
Einde: 30-06-19 met optie op verlenging tot 31-05-20
Inzet: 36 uur per week
Interviews gepland: 03-06-19, kandidaten dienen die dag beschikbaar te zijn
Tarief: € 70,- vast
Vertrouwensfunctie met wachtdiensten

De functie:
Jij gaat werken bij de afdeling IDN (ICT Diensten Netwerk). IDN bestaat uit 3 subgroepen, te weten: Netwerk, Telecom en Operationele Security. De Netwerkgroep bestaat uit 10 medewerkers en beheert het gehele ICT netwerk van Gasunie. Het gaat om de netwerken in de datacenters te Groningen, de LAN netwerken op ruim 35 locaties en het Wide Area Network GasunieNET.

Waar ga je werken?
Je standplaats is Groningen, de werkzaamheden van de afdeling netwerkbeheer vinden normaal gesproken plaats op werkdagen plaats tussen 08:00 en 17:30. Verstoringen welke buiten deze tijdstippen vallen worden opgepakt door één van de medewerkers welke wachtdienst loopt (7x24 op basis van oproep).

Wat ga je doen als netwerkbeheerder?
Als netwerkbeheerder voer je alle voorkomende beheerwerkzaamheden uit binnen de netwerkgroep. Het gaat om systemen van oa Cisco, Checkpoint, Citrix en Microsoft. Het beheer bestaat naast het oplossen van storingen, oa uit het aannemen, beoordelen en uitvoeren van ingediende RFC's.
Binnen je werk zul je veel moeten afstemming met oa Functioneel en Technisch systeembeheerders van applicaties en of systemen en met extern leveranciers.
Na een inwerkperiode zul je ook participeren in de 7x24 uur wachtdienst volgens een rooster. Naast het beheerwerk draaien medewerkers een deel van hun tijd mee met projecten, waardoor het werk erg afwisselend is.

Wat vragen we?
• Minimaal HBO ICT denk en werkniveau
• Kennis en ervaring met Cisco (oa switches, routers en WiFi), Citrix-Netscaler en Checkpoint firewalls. Minimaal 5 jaren.
• Voor certificering is minimaal vereist: Cisco CCNP en bij voorkeur Checkpoint CCSA en Citrix CCA-N.
• Kennis van publiceren van websites en proxy omgevingen op Citrix Netscaler en Checkpoint
• Vereist is het bezit van een geldig VCA certificaat of de bereidheid dit binnen circa 2 maanden te behalen.
• Een teamspeler, je zult je werk moeten doen binnen een groep van 10 samenwerkende netwerkbeheerders, gezamenlijk borgt dit team de kwaliteit van de infrastructuur. Je collega’s moeten op je kunnen vertrouwen.
• Complexe technische zaken kunnen delen en overdragen aan je collega beheerders, en ook aan applicatiebeheerders.
• Goede communicatie vaardigheden, goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift in zowel het Nederlands als Engels
• Woonachtig op maximaal 45 minuten rijden van Groningen Hoofdkantoor i.v.m. vervullen van een wachtdienst. In bezit van rijbewijs en eigen vervoer.

Wat bieden we jou?
We bieden jou een werkomgeving met gezellige hardwerkende collega’s, waarin collegiaal wordt samengewerkt om de basisvoorziening voor de ICT van Gasunie operationeel te houden. Gasunie werkt binnen de ICT met state of the art technology, een technisch gezien zeer interessante omgeving. Gezien het grote aantal projecten, zijn er dagelijks uitdagingen om op te lossen. De uitdrukking "never a dull moment" is hier duidelijk van toepassing.

Aanbiedingen met CV en onder vermelding van tarief (all-in, exclusief BTW), dienen uiterlijk 23 mei in ons bezit te zijn.
Gezien de aard van de werkzaamheden is de inzet van een ZZP-er alleen mogelijk via een payroll-constructie.Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Harvey Nash B.V.
contactpersoon:
Jan Kleefman
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Groningen
provincie:
Groningen
uurtarief:
Tot €70 per uur
start project:
10-6-19
referentie:
ITC-359483/001
duur opdracht:
onbekend
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
15-05-2019 12:02:21
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures