ICQ VINDT
EN VERBINDT
ICQ MOBILISEERT
DESKUNDIGHEID
ALLEEN GA JE SNELLER
SAMEN KOM JE VERDER

Voor het Ministerie van Defensie zijn wij op zoek naar een Sr Beheerder ICT.

Omschrijving opdracht:
Er is binnen Defensie onvoldoende expertise aanwezig voor de implementaties van de diverse CyberArk componenten versus de infrastructuur eisen van Defensie. Onvoldoende expertise om de diverse klanten te onboarden met hun infra bijzonderheden, specificatie en wensen. Inhuur zal binnen het PAM--team de rol hebben van OBF (Onboardingframework) specialist. Inhuur komt in een Dynamisch jong team, waar men in kennis en kunde nog moet groeien. Een proactief, samenwerkende, informatiebrengende houding is noodzakelijk. Daarbij zal inhuur op beheergebied ook meedraaien in het dagelijksbeheer, upgrades en andere voorkomende werkzaamheden binnen het beheerteam. Consignatiediensten zullen na de inwerkperiode (na 4 tot 6 maanden) plaatsvinden. Vooralsnog 1x per 6 weken en het betreft beschikbaarheid dienst, dus nog geen werktijd. Alleen indien de inhuurkracht opgeroepen wordt vanwege een calamiteit, dan worden werkzaamheden verricht. De gemaakte uren worden dan gecompenseerd (tijd voor tijd).

De werkzaamheden van een IT’er binnen defensie is zeer divers. Bij het installeren van nieuwe versies (lifecycles), controleer je of er is voldaan aan randvoorwaarden waarna je ook de versie test en een impactanalyse maakt. Dagelijks beheer in de vorm van het afhandelen van storing meldingen en diverse controles op de omgevingen. Voor standaard procedures ben je in staat deze te automatiseren en dit vast te leggen in documentatie. PAM is nog een opbouwende omgeving en het doel is om alle Privileged accounts op te nemen in de applicatie CyberArk. Dit noemen we Onboarden. Daarin ben je een sparringpartner met andere IT-collega’s over hoe we gaan onboarden en wat er voor nodig is. En samen op basis van de gestelde voorwaarden sluiten jullie de accounts aan. Wat hierbij de leukste uitdaging is, dat je het ene moment met een Linux Beheerder om tafel zit en bij de volgende onboarding met een SAP-Specialist. Zie jij deze diversiteit zitten?

Inzet Periode:
Schatting 12 mnd (1680 uur) met optie op verlenging, zonder afnameverplichting. Indien het uurtarief dit toelaat, kan het aantal uur meer of minder worden. 12 mnd (1680 uur) is slechts indicatief.
De maximale duur van de Overeenkomst zal 4 jaar zijn.
Wanneer er sprake is van een project, loopt de Overeenkomst van rechtswege af als de projectactiviteiten voor het desbetreffend project zijn geëindigd.

Screeningsniveau:
Alvorens te kunnen starten met de werkzaamheden dient de kandidaat in het bezit te zijn van een Verklaring van Geen Bezwaar (VGB) van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheids Dienst (MIVD) op het niveau B.

Uitgangspunten Wet DBA:
Het betreft in deze aanvraag regulier werk waarvan de uitvoering plaatsvindt onder toezicht en leiding van een medewerker van Defensie (projectleider/behoeftesteller).
De uitvoering gebeurt op basis van inspanningsverplichting en is hoogstwaarschijnlijk langdurig van aard.

Locatie:
Den Helder, extra standplaats Soesterberg en offsite.

Extra info:
Dit betreft een pro-actieve aanvraag van het Ministerie van Defensie. Aanvraag wordt gesloten wanneer er een geschikte kandidaat gevonden is, maar uiterlijk 23-09-2022.

Functie eisen (knock-out criteria):
1. Je hebt 3 jaar aantoonbare werkervaring in een Enterprise omgeving.
2. Je hebt 1 jaar werkervaring met het beheren van Privilegde Accounts Management.
3. Je hebt 1 jaar werkervaring met Scripting (powershell of Phyton).
4. Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Functie wensen (gunningscriteria):
1. Je hebt werkervaring van Agile en DevOps-werkwijzen, bij voorkeur de SCRUM- methodiek en is Agile gecertificeerd.
2. Je hebt werkervaring en kennis van CyberArk.
3. CyberArk trainingen (Pas fundamentals of Defender of sentry) gevolgd en is gecertificeerd.
4. MCSA 2016 gecertificeerd:
- 70-740 Installation, Storage, and Compute with Windows Server 2016
- 70-741 Networking with Windows Server 2016
- 70-742 Identity with Windows Server 201

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:
Locatie: Den Helder, extra standplaats Soesterberg en offsite
Startdatum: zsm na screening ca. 3 maanden
Duur: 12 mnd (1680 uur)
Optie op verlenging: ja
Inzet: 32 uur per week
Tarief: marktconform
Sluitingsdatum: 23-09-2022
Sluitingstijd: 09:00
Intakegesprek: nnb

- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;
- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;
- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);
- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).

N.B.
- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.
- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.
- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.


Trefwoorden: Sr Beheerder ICTOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
ICQ Flex Profs
contactpersoon:
Ron Brussaard
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Helder, extra standplaats Soesterberg en offsite
provincie:
Utrecht
uurtarief:
marktconform
start project:
zsm na screening ca. 3 maanden
referentie:
ITC-ICU14356
duur opdracht:
onbekend
uren per week:
32 uur
publicatiedatum:
09-05-2022 10:08:52