Specialist Adviseur Engineering & IT Architectuur , Assen

Omschrijving:
Als mantelhouder zijn wij voor onze eindklant op zoek naar kandidaten die voldoen aan het volgende profiel.

Functieomschrijving
We zoeken ter aanvulling van ons programmateam een inhoudelijke, veelzijdige, specialistisch adviseur op het gebied van Engineering en IT Architectuur. Hands-on ervaring als engineer met het bouwen van complexe infrastructuur is zeer gewenst. In het programma Data bij de Bron voeren we onderzoeken en proeven uit op het gebied van technische interoperabiliteit. Het doel is om standaarden en best practices op te leveren, zodat het eenvoudiger wordt voor overheidsorganisaties om van elkaars data gebruik te maken. Uiteraard met als basis uitgangspunt: de data blijft bij de bron(houder). Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de in het programmaplan genoemde acties naar concrete onderzoeken en proeven. Je zorgt er voor dat we de juiste onderzoeken doen en dat de uitkomsten zo concreet mogelijk zijn. Daarnaast werk je aan enkele usecases vanuit DbdB in ons Digilab. Met jouw kennis en ervaring help je daarnaast ook mee om het Digilabplatform te verbeteren en standaarden te ontwikkelen die de overheid helpen om te kunnen werken volgens het data bij de bron principe. Kennis van en ervaring met de Haven standaard is een pré. Je zult ongeveer de helft van je tijd werken aan de use cases van DbdB en de andere helft aan Digilab. Hier zit uiteraard overlap in, want een deel van de use cases van DbdB zullen ín Digilab worden beproefd.

Functie eisen
• WO- werk- en denkniveau (minimaal afgeronde opleiding HBO niveau)
• Recente kennis op het terrein van Computer Science en dan specifiek ervaring met het toepassen van moderne technieken voor software ontwikkeling en deployment (m.n. git, CI/CD, Docker, Kubernetes, Golang) (meer dan 3 jaar in de afgelopen 5 jaar);
• Recente kennis van technische interoperabiliteit in de praktijk (zie hierboven) (meer dan 3 jaar in de afgelopen 5 jaar)
• Diepgaande kennis van privacy en beveiligingsrichtlijnen voor het ontsluiten van data (>5 jaar);
• Diepgaande kennis van de concepten Regie op Gegevens (Personal Data Management), Digitale Identiteit, Data bij de Bron (>3 jaar);
• Ruime ervaring met het gebruik en het ontwikkelen van API services en het gebruik van API Design Rules (>3 jaar);
• Ruime ervaring met het ontwikkelen van standaarden op het gebied van technische
interoperabiliteit (>3 jaar);
• Beschikbaarheid uiterlijk 2 weken na gunning van de opdracht

Functiewensen
• Ervaring met het aansturen van technische ontwikkelteams als projectleider;
• Ruime ervaring met de methodiek agile werken;
• Ruime ervaring met begeleiding van niet-technische collega’s en hen meenemen in de materie;
• Ruime ervaring in de samenwerking met publieke- en private marktpartijen, bij voorkeur BZK en VNG

Overige informatie
Locatie: Den Haag
Startdatum: 01-6-2023
Einddatum: 31-12-2023
Uren per week: 32
Optie verlenging: Ja mogelijk
Recruiter voor deze rol: Mike Principaal, 0657750397, mike.principaal@itaq.nl

Attentie
Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectieproces.

Privacy
Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren.
Reageren
Past u in het profiel, dan ontvangen wij graag per email recruiterMP@itaq.nl de volgende gegevens:
1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats);
2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (excl. BTW, incl. reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.
Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV te uploaden.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in detachering van interimmanagers, adviseurs en ICT-professionals. Klanten noemen ons de Trusted Advisor, omdat we hen adviseren op basis van kennis van hun organisatie, werkwijze en processen.
ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.

We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.

Trefwoorden: adviseur, engineeringOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Itaq B.V.
contactpersoon:
Afdeling werving en selectie
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Assen
provincie:
Drenthe
uurtarief:

start project:
01-06-2023
referentie:
ITC-SRQ154447
duur opdracht:
6 maanden
uren per week:
40 uur
publicatiedatum:
19-05-2023 14:09:17
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures