ICQ VINDT
EN VERBINDT
ICQ MOBILISEERT
DESKUNDIGHEID
ALLEEN GA JE SNELLER
SAMEN KOM JE VERDER

Voor Gemeente Amstelveen zijn wij op zoek naar een Solutions Architect

Omschrijving opdrachtgever:
De AA-organisatie van gemeente Amstelveen en Aalsmeer werkt voor twee gemeenten en bestaat uit meer dan 1200 collega’s. De gemeente Amstelveen is bezig met de doorontwikkeling van de IT-organisatie en met een andere inrichting van de informatievoorziening. Wij zijn op zoek naar een Solution Architect die hieraan een bijdrage levert en helpt bij de uitwerking van de technische oplossing voor zaakgericht werken.

Omschrijving opdracht:
In eerste instantie bestaat de opdracht uit: Ondersteuning bij de beoordeling van de proof of concept die een vereenvoudigde inrichting van zaakgericht werken in het huidige zaaksysteem beoogt, en Het helpen bij de fundamentele keuzes die moeten worden gemaakt ten behoeve van de inrichting van onze totale informatievoorziening. De Solution Architect zorgt ervoor dat de uitgewerkte oplossing aantoonbaar in overeenstemming is met de eisen en wensen van de business en ook aansluit op en input levert voor de relevante onderdelen uit de nog vast te stellen toekomstige enterprise architectuur.

Gewenst profiel:
- Academisch werk- en denkniveau en een op CV aantoonbare afgeronde opleiding HBO/WO in de richting van technische bedrijfskunde of technische informatica.
- ten minste 5 jaar werkervaring met betrekking tot architectuurmodellen, zoals DYA, SOA, Togaf, Archimate.
- ten minste 5 jaar werkervaring als solution architect in een complexe omgeving zoals een gemeente op het gebied van applicaties en IT-infrastructuur.

VOG:
Iedereen die bij de gemeente Amstelveen of Aalsmeer komt werken moet vóór aanvang van zijn werkzaamheden een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Functie eisen (knock-out criteria):
1. Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau en een op CV aantoonbare afgeronde opleiding HBO/WO in de richting van technische bedrijfskunde of technische informatica.
2. Je hebt kennis en ten minste 5 jaar werkervaring met betrekking tot architectuurmodellen, zoals DYA, SOA, Togaf, Archimate.
3. Je hebt kennis en ten minste 5 jaar werkervaring als solution architect in een complexe omgeving zoals een gemeente op het gebied van applicaties en IT-infrastructuur.

Functie wensen (gunningscriteria):
1. Je hebt kennis en ten minste 5 jaar werkervaring met de GEMMA Architectuurprincipes en met een of meer zaaksystemen en de uitwisseling van gegevens en documenten tussen systemen.
2. Je hebt kennis van de gemeentelijke geautomatiseerde informatieprocessen en wettelijke verplichtingen (archivering, AVG, enz.).
3. Je hebt minimaal een HBO opleiding IT-architectuur voltooid.

Competenties:
- Klantgericht
- Resultaatgericht
- Betrouwbaar
- Communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk)
- Analytisch
- Oplossingsgericht
- Je hebt overtuigingskracht en kunt omgaan met belangenconflicten.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:
Locatie: Amstelveen
Startdatum: 01-08-2019
Duur: 01-02-2020
Optie op verlenging: 2 x 6 maanden
Inzet: 36 uur per week
Tarief: marktconform
Sluitingsdatum: 22-07-2019
Sluitingstijd: 09:00
Intakegesprek: 29 juli

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;
- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;
- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);
- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).

N.B.
- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.
- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.
- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.


Trefwoorden: solution, architectOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
ICQ Flex Profs
contactpersoon:
Ron Brussaard
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Amstelveen
provincie:
Noord-Holland
uurtarief:
marktconform
start project:
01-08-2019
referentie:
ITC-ICBO02859
duur opdracht:
3 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
10-07-2019 23:05:19