Referentienummer: 2023-02831
Omgeving: Odijk
Startdatum: 01 augustus 2023 (let op: screeningsperiode van ca. 6-15 weken voorafgaand)
Einddatum: 31 juli 2024
Optie op verlenging: ja, 12 maanden
Aantal uur per week: 36
Sluitingsdatum: vrijdag 02 juni om 12.00 uur

BlueTrail is op zoek naar een Solution Architect Priviliged Acces Management (PAM) voor 36 uur per week.

Als Solution Architect PAM vorm je functionele-, technische eisen en wensen van de klant om in een generieke oplossing of ontwerp. Deze generieke oplossingen en ontwerpen kunnen worden uitgewerkt in technische-, detail-, implementatie-, en beheerontwerpen die binnen de Productlijn Beheertooling worden geïmplementeerd. Je geeft input voor het CTO Portfolio, Life Cycle Management en een actuele road map van de Productlijn. Daarnaast adviseer je het MT van de productlijn.

In nauwe samenwerking met de product owner zorg jij dat functionele eisen en wensen naar technische oplossingen worden vertaald die door het scrum team kunnen worden uitgewerkt en geïmplementeerd. Jij bent ook het eerste aanspreekpunt voor technische oplossingen rondom CyberArk PAM binnen de Productlijn Beheertooling.

Functionele-, technische eisen en wensen van de klant vorm jij om in een generieke oplossing of ontwerp. Daarbij maak je gebruik van jouw gedegen kennis van CyberArk Privileged Access Management (PAM) en technische-, applicatieve-, security-, en enterprise architecturen die binnen de Nationale Politie gehanteerd worden. Jouw generieke oplossingen en ontwerpen kunnen worden uitgewerkt in technische-, detail-, implementatie-, en beheerontwerpen die binnen de Productlijn Beheertooling worden geïmplementeerd. Je geeft input voor het CTO Portfolio, Life Cycle Management en een actuele road map van de Productlijn. Daarnaast adviseer je het MT van de productlijn.

In nauwe samenwerking met de product owner zorg jij dat functionele eisen en wensen naar technische oplossingen worden vertaald die door het scrum team kunnen worden uitgewerkt en geïmplementeerd. Jij bent ook het eerste aanspreekpunt voor technische oplossingen rondom CyberArk PAM binnen de Productlijn Beheertooling.

Doelstelling
De productlijn Beheertooling-Operations Control Room is verantwoordelijk voor het faciliteren en ondersteunen van de bouw en implementatie van de monitoring van alle componenten van de operationele IT-infrastructuur van de politie. Hieronder valt ook het ontwikkelen, beheren, loggen en analyseren van rapportages van technische problemen. Met haar brede focus op de Dienst-ICT van de politie, is het beheertooling-team een verbindende factor om tot gezamenlijke oplossingen te komen. Dit alles met het doel de operationele systemen van de politie 24/7 beschikbaar te houden voor in totaal zo’n 80.000 eindgebruikers.

Concreet te behalen doelstellingen: De Solution Architect PAM zal binnen het Project PAM de architectuur bepalen waarmee PAM in de organisatie wordt geimplementeerd. Tevens zal de Solution Architect PAM die kennis van de PAM architectuur over dienen te dragen aan een medewerker die zich zal doorontwikkelen richting Solution Architect. Doelstelling is dat de Solution Architect weer vertrekt als PAM volledig is geimplementeerd binnen de organisatie

Verantwoordelijkheden
Je werkt graag samen, bent een echte teamplayer en hebt een klantgerichte houding. Bovendien kun je gemakkelijk wisselen van abstractieniveau en perspectief, zoals van organisatie en (proces)inrichting via informatievoorziening naar techniek en van strategie naar operatie. Je beschikt over een stevige persoonlijkheid en overtuigingskracht en je hebt uitstekende analytische en schriftelijke vaardigheden. Je bent goed in staat om een visie te vormen op informatievoorziening en je hebt goed zicht op, en voldoende kennis van moderne oplossingen en technologieën. Ook kun je projectmatig werken.

Contacten
Je bent sparring partner van onder andere projectleiders, managers, changemanagers en deliverymanagers. Op technisch vlak van enterprise architecten, security architecten, domeinarchitecten, senior lead architecten en collega solution architecten.

Functie-eisen
KNOCK-OUT:
Je hebt in de afgelopen 5 jaar, minimaal 2 jaar werkervaring binnen middelgrote of grote (=100 gebruikers en meer) organisaties in een soortgelijke rol.

Reacties van kandidaten die geen kennis van/ervaring met de gestelde eisen hebben, worden door de opdrachtgever terzijde gelegd.

Gunningscriteria:
Je hebt werkervaring met Priviliged Access Management (PAM) vanuit architectuur.
Je hebt werkervaring als Solution Architect.
Je bent in het bezit van een Diploma/Certificaat CyberArk Defender en/of CyberArk Guardian.

Competenties:
Probleemanalyse: Signaleert problemen, zoekt en herkent belangrijke informatie, rafelt vraagstukken uiteen en legt verbanden tussen gegevens.
Overtuigingskracht: Toont gedrag dat er op is gericht om anderen te overtuigen van een bepaald standpunt en instemming te krijgen met bepaalde plannen of ideeën.
Initiatief: Signaleert kansen. Handelt ernaar en durft daarbij risico’s te nemen om uiteindelijk een bepaald herkenbaar voordeel voor de organisatie te behalen. Begint liever uit zichzelf dan passief af te wachten.
Klantgerichtheid: Herkent en onderzoekt de wensen en behoeften van anderen en speelt daarop in.
Leervermogen: Is alert op nieuwe informatie. Maakt zich actief meester van nieuwe kennis en past deze effectief toe voor de eigen functie.
Samenwerken: Heeft oog voor het groepsbelang en draagt actief bij aan het gemeenschappelijke resultaat.

Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
BlueTrail
contactpersoon:

type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Odijk
provincie:
Utrecht
uurtarief:

start project:
1 augustus 2023
referentie:
ITC-2023-02831
duur opdracht:
12 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
15-05-2023 11:38:48