LINKIT is een IT-dienstverlener en al 20 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.

Ten behoeve van de ontwikkeling van het nieuwe generieke portaal Belastingdienst bestaat behoefte aan een Solutions Architect Interactie. Als Solution Architect maak je onderdeel uit van een Design Team. Het Design team vertaalt de behoefte van de klant (gedefinieerd in een Low Level Business Case) naar oplossingen die gerealiseerd kunnen worden door één of meer realisatie teams. Er wordt gewerkt met een aanpak die gebaseerd is op Design Thinking en Agile. De Solution Architect is verantwoordelijk voor het beschrijven en afstemmen van een maakbare technische oplossing op basis van diensten van verschillende COE's/teams over organisatie onderdelen heen. Binnen het Design is de Solution Architect mede bepalend voor het definiëren van de technische beperkingen c.q. mogelijkheden waarbinnen het Design wordt opgesteld. Je werkt nauw samen met collega's uit de business, de lead architect Kantoor en de Design Authorities van de verschillende Centers of Excellence, zoals Digital Experience, Webdevelopment en Gegevensontsluiting.Functie-eisen:

  • Aantoonbare kennis van en ervaring met het oplossen van complexe IT-vraagstukken in multidisciplinair verband in een complexe omgeving.
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met moderne interactieconcepten en -omgevingen.
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met Design Thinking.
  • Ervaring met alle fases in een ontwikkelproces en je hebt aantoonbare ervaring in die ontwikkeltrajecten: je kent de samenhang tussen de business, technologie, informatie- en IT-architectuur.
  • Ervaring met het werken in een agile omgeving en met Agile Architectuur.
  • Kennis van HTML5, CSS3, javascript-frameworks als Angular, React en JQuery, en het gebruik van restfull APIs


De IV-organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT-voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV-organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing-en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV-landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Jef Rongen
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Apeldoorn
provincie:

uurtarief:

start project:
08-04-2019
referentie:
ITC-0008243
duur opdracht:
9 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
15-03-2019 15:36:02