LINKIT is een IT-dienstverlener en al ruim 21 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.

Als solution architect werk je met multidisciplinaire teams aan de producten ter ondersteuning van de erf- en schenkbelasting. Van de solution architect wordt verwacht dat hij/zij makkelijk communiceert en waarnodig de solution architectuur opsteld dit alles binnen de mindset van het agile manifest en scrum. Je vertaalt de businessvraag naar effecten op het bedrijfsproces en het IV -landschap en legt dit vast in een solution architectuur. Je werkt binnen de kaders van de concern- en domeinarchitectuur en bewaakt deze in de verdere voortbrenging van IV-oplossingen. Daarnaast draag je bij aan het opstellen van impactanalyses en businesscases. Tot slot richt je je op de architectuurcontrole en adviseer je tijdens de ontwerp- en realisatiefase van software-ontwikkeltrajecten.Werkervaring en denkniveauWerkzaam als architect met name op applicatielaag niveau, solution.(Bewezen aantal jaar 5)

Competenties  • Gericht op samenwerken / teamspeler
  • Assertief, overtuigingskracht, besluitvaardigheid
  • Communicatief
Kennis  • Agile/Scrum manier van denken
Overige functiewensen  • Uitstekend in Nederlandse taal
  • Proactief, ondernemend en communicatief sterk


De IV-organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT-voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV-organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing-en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV-landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Jef Rongen
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Apeldoorn
provincie:

uurtarief:

start project:
23-09-2019
referentie:
ITC-0009765
duur opdracht:
2 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
18-07-2019 15:17:02