Solution Architect, utrecht

Omschrijving:
Je bent verantwoordelijk voor de Solution Architectuur van jouw producten (zowel in Projectcontext als in Beheercontext) en daarmee verantwoordelijk voor een deel van het te schrijven PID.

Werkzaamheden:
• Het opstellen, afstemmen en beheren van de Solution Architectuur voor de Producten waar je verantwoordelijk voor bent, inclusief de aansluiting op de aanpalende/overlappende Solution Architecturen.
• Het opstellen, afstemmen en beheren van het PAD (Project Architectuur Document).
• Het opstellen van non-functional requirements, incl. de user stories die hierbij horen.
• Ervoor zorgen dat deze Solution Architectuur past binnen de Domein Architectuur waar jouw producten binnen vallen (en het gesprek aangaan als het wringt).
• Toezicht houden op de ontwikkelingen van Producten die binnen de kaders van jouw Solution Architectuur plaatsvinden. Bespreken met de beheerders, product owners, enzovoort wanneer het wringt.
• Aandragen van en adviseren over oplossingsrichtingen en de consequenties hiervan inclusief haalbaarheid, beheerbaarheid, kosten en doorlooptijd.
• Adviseren en meedenken met de Functioneel Applicatiebeheerders over bedrijfsprocessen, aanpassingen en beheer van de nieuwe website.
• Mede helpen vormgeven van de Domein Architectuur voor zover ze jouw producten aangaan.

Functie-eisen
• 3 jaar ervaring als Solution Architect
• Ervaring als architect bij het bouwen van een website
• Ervaring met stakeholdermanagement
• Affiniteit met Product Ownerschap, Agile werken en DevOps is een pré
• Een hands-on mentaliteit (zelf de producten opleveren)

Overige informatie:
Locatie: Utrecht
Start: z.s.m., 36 uur
Duur: 3 maanden, met optie op verlenging
Recruiter voor deze rol: Robin Overmars, recruiterRO@itaq.nl, +31 (0)6 10 561 041

Attentie:
Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Reageren:
Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email aan recruiterWO@itaq.nl de volgende gegevens:
1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);
2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.
Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV op te loaden.

Privacy:
Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering. Klanten noemen ons de Trusted Advisor. Omdat we hen altijd positief verrassen. En echt adviseren.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.
We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.
Trefwoorden: Solution ArchitectOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Itaq B.V.
contactpersoon:

type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
utrecht
provincie:
Utrecht
uurtarief:
n.o.t.k.
start project:
z.s.m.
referentie:
ITC-ht/Solution Architect
duur opdracht:
3 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
13-06-2018 16:26:59
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures