Always on track to the perfect match

Opdrachtspecificaties
Referentienummer: BTIT29304
Omgeving: Apeldoorn
Startdatum: 2 maart 2020 (let op; screening van ca. 6-15 weken voorafgaand)
Einddatum: 31 december 2020
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 36
Intakegesprek: Nog niet bekend
Sluitingsdatum: Donderdag 12 december om 13.00 uur. Reacties na deze tijd zullen in principe niet worden meegenomen in het selectieproces.

BlueTrail is op zoek naar een Senior Software Developer .NET voor 36 uur per week.

Opdracht/functie omschrijving:

Binnen het Cluster Kennis, Onderwijs en Onderzoek van het Productiehuis Bedrijfsvoering van de organisatie worden onderwijs-, kennis- en onderzoek toepassingen beheerd en ontwikkelt. Dit betreft toepassingen voor zowel de onderwijs uitvoering als voor het logistieke onderwijs proces. De .Net ontwikkelaar werkt in het DevOps team KOO om samen wijzigingen of aanvullingen op bestaande functionaliteit uit te voeren. Naast dat alle nieuwe en gewijzigde code automatisch wordt getest op kwaliteit, wordt deze code ook gereviewd door een teamgenoot om de kennis en kwaliteit van wijzigingen continue hoger en beter te krijgen. Daarnaast zorg je ervoor dat de automatische test continue uitgebreid worden, zodat er meer gegarandeerd kan worden dat de applicaties en services naar behoren werken en blijven werken. De doelstelling is het doorvoeren wijzigingen of aanvullingen van bestaande webapplicaties en webservices.

Functie eisen
KNOCK-OUT:

Je hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar ervaring als Developer.
Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het ontwikkelen van .Net applicaties in C#.
Je bent bereid om te participeren in piket-diensten.
Reacties van kandidaten die geen kennis van/ervaring met de gestelde eisen hebben, worden door de opdrachtgever terzijde gelegd.

Gunningscriteria:

Je hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar ervaring met webontwikkeling in HTML5, Javascript en CSS en met de database SQLServer (T-SQL) (weging 40%).
Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met ASP.NET MVC 5 en Entity Framework versie 5 (weging 20%).
Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met Javascript webdevelopment frameworks en libraries (weging 20%).
Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met Team Foundation Server.
Je hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring met het werken in scrum teams.
Competenties:

Probleemanalyse: Signaleert problemen, zoekt en herkent belangrijke informatie, rafelt vraagstukken uiteen en legt verbanden tussen gegevens.
Overtuigingskracht: Toont gedrag dat er op is gericht om anderen te overtuigen van een bepaald standpunt en instemming te krijgen met bepaalde plannen of ideeën.
Coachen: Verkent de ontwikkelbehoeften van medewerkers en stimuleert, motiveert en coacht hen om hun vakbekwaamheid op een hoger niveau te brengen en de medewerkers zo verder te ontwikkelen.
Initiatief: Signaleert kansen. Handelt ernaar en durft daarbij risico’s te nemen om uiteindelijk een bepaald herkenbaar voordeel voor de organisatie te behalen. Begint liever uit zichzelf dan passief af te wachten.
Klantgerichtheid: Stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het eigen werk. Is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de kwaliteit te verbeteren.
Leervermogen: Is alert op nieuwe informatie. Maakt zich actief meester van nieuwe kennis en past deze effectief toe voor de eigen functie.
Samenwerken: Heeft oog voor het groepsbelang en draagt actief bij aan het gemeenschappelijke resultaat.

Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
BlueTrail
contactpersoon:

type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Apeldoorn
provincie:
Gelderland
uurtarief:

start project:
02-03-2020
referentie:
ITC-BTIT29304
duur opdracht:
10 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
04-12-2019 10:27:05