LINKIT is een IT-dienstverlener en al ruim 21 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.

Met deze offerteaanvraag beoogt het RIVM voor het SSC Campus, verder aangeduid als Aanbesteder, specialistische kennis en arbeidscapaciteit voor het beheren van de Storageomgeving te verwerven.


Met deze offerteaanvraag beoogt het RIVM voor het SSC Campus, verder aangeduid als Aanbesteder, specialistische kennis en arbeidscapaciteit voor ondersteuning en beheer van haar ICT infrastructuur te verwerven. RIVM zoekt naar een Storage & Backup Specialist(vergelijkbaar in de raamovereenkomst met ARAR schaal 9 tot en met 11)De inzet is 3-ledig:I. Verantwoordelijk voor de dagelijkse beschikbaarheid van de technische infrastructuur;II. Betrokken bij de projectmatige implementatie van componenten in de infrastructuur (storage en servers).III. De Senior Storagebeheerder dient zelfstandig in staat te zijn om het beheer uit te voeren en is gewend te werken volgens ITIL processen.Werkervaring en -denkniveau (minimaal 5 jaar)

Afgeronde HBO-ICT opleiding

Technisch/inhoudelijk:

-Aantoonbare ervaring met HP 3PAR Config & Management

-Aantoonbare ervaring met CommVault Back-up

-Aantoonbare ervaring met VMWare vSphere en vSan

-Aantoonbare ervaring met Storage clouds en SAN virtualisatie

-Aantoonbare ervaring met EMC2 VNX, Isilon


Wensen


Competenties

-Teamspeler

-Onafhankelijk, initiatiefrijk, besluitvaardig

-Begeleiden en kennisoverdracht aan collega medewerkers

-Communicatief vaardig


Kennis

-ITIL V3 foundation

-Prince2 foundation

-3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare positie

-Ervaring met het werken in Topdesk is een pré.

-Kennis van de ICT-organisatie van SSC-Campus is een pré

-Scrum methodiekHet RIVM verricht toegepast wetenschappelijk onderzoek op het terrein van de volksgezondheid en het mileu/ leefomgeving. Rijksvaccinatieprogramma, modelleren van het onstaan en de verspreiding van ziekten en monotoring van lunchtkwaliteit zijn enkele voorbeelden van haar activiteiten. Het RIVM heeft in partnership met het KNMI haar ICT ondergebracht bij het Shared Service Centre (SSC-) Campus. SSC-Campus levert ICT-diensten aan het founding partners RIVM en KNMI en interdepartementaal aan andere rijksdiensten die ICT-ondersteuning wensen voor kun kennisintensieve en wetenschappelijke activiteiten. Deelnemers in SSC-Campus op dit moment (juni2017) zijn: RIVM, KNMI, CBG, CPB, PBL, RLI, SCP en RWS.Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Keta Maria Teka
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
De Bilt
provincie:

uurtarief:

start project:
01-11-2019
referentie:
ITC-0010670
duur opdracht:
6 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
10-10-2019 00:12:20