LINKIT is een IT-dienstverlener en al 20 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.

Functieomschrijving:

De solution architect voert de werkzaamheden uit in de voorbereidings-, analyse-, en realisatiefase. En richt zich binnen het aandachtsgebied solution architectuur op de proces-, informatie-, applicatie- en technologie laag van de service georiënteerde solution architectuur.


Verantwoordelijkheden:

De solution architect is verantwoordelijk voor het vormgeven en opstellen van solution architectuur van een of meerdere projecten of projecten in voorbereiding waarvan de kaders zijn vastgelegd in een start architectuur.

De solution architect zorgt voor de vertaling van de eisen in het project en de afhankelijkheden met gerelateerde projecten.

Is aanspreekpunt in architectuur discussies en geeft inzicht in fasering van verschillende projecten.

Borging / aansluiting van de architectuur binnen de bestaande omgeving.Functie-eisen:

  • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als solution architect of een vergelijkbare functie
  • Je hebt minimaal 3 jaar kennis en ervaring met bedrijfsregels modellering
  • Je hebt minimaal 3 jaar kennis en ervaring met TOGAF en Archimate
  • Je hebt minimaal 3 jaar kennis en ervaring met modelleer tooling Architect, ARIS of vergelijkbaar
  • Je hebt minimaal 3 jaar kennis en ervaring met ontwikkelen obv Agile / Scrum
  • Je hebt minimaal 3 jaar kennis en ervaring met het werken obv Service Oriented Architectuur (SOA)
  • Je bent in het bezit van een HBO diploma , TOGAF 9.1, Archimate 3.0, Agile / scrum en Prince2 certificaat


Bedrijfsinformatie:

JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd. Voor deze functie is een MIVD-screening vereist. Deze neemt doorgaans 8 weken in beslag, echter eerder starten op VOG is mogelijk.


Het Joint Informatievoorziening Commando (JIVC) is de professionele IV/ICT-dienstverlener binnen Defensie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat het JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen het JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd. De keten COC2 en I&V is dé defensieleveranciers van complete systemen en applicaties, voor de krijgsmacht in het betreffende domein. De keten draagt op basis van diepgaande kennis van bedrijfsvoering gebruikers- en instandhoudingsprocessen bij aan de vertaling van eisen en wensen naar concrete specificaties, hetzij t.b.v. een eigen software-ontwikkeltraject dan wel t.b.v. een extern aan te besteden ontwikkelopdracht. De keten is daarnaast verantwoordelijk voor het in stand te houden van deze systemen, trainers en simulatoren. De keten levert tevens (ook on site) support op de door de keten geleverde systemen en levert technische assistentie bij de implementatie en vervanging van deze systemen.Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Chiara Kuijs
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Utrecht
provincie:

uurtarief:

start project:
22-07-2019
referentie:
ITC-0009333
duur opdracht:
onbekend
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
14-06-2019 16:01:03