Senior SSP (SMT-X) consultant, den haag

Omschrijving:
Voor een eenmalige solutionrealisatie zijn we op zoek naar een ervaren en creatieve consultant. Je combineert diepgaande functionele én technische kennis van het Proces Management platform (SSP van SMT-X) met gedegen kennis van Microsoft(Azure)-infrastructuur, architectuur en zowel Oracle als SQL-kennis. Je hebt in het kader van het
ontwerpen van een oplossing een visie op zowel gebruiksvriendelijkheid als hybrid-cloud architectuur en adviseert over beheer en beveiliging. Uiteindelijk ben je ook verantwoordelijk voor het realiseren, migreren en testen van de eindoplossing.

Als SSP en DB specialist loop je voorop in vernieuwende projecten binnen complexe omgevingen en opdrachten. Je bent een gewaardeerde adviseur bij de klant en adviseert hen bij het inrichten van de SSP omgevingen. Verder beantwoord je vraagstukken als migratie, scaling, performance, beveiliging, virtualisatie, backup/restore, bedrijfszekerheid, koppelingen en integratie met bestaande Microsoft software. Je bent mede verantwoordelijke voor het ontwerp, zowel het functioneel als het technisch ontwerp. Je toetst ontwerpbeslissingen en presenteert ze overtuigend.

• Het adviseren van- en overleggen met de architecten van de betrokken leveranciers;
• Het ontwerpen en toetsen van de designs, op haalbaarheid, functionaliteit en doorlooptijd;
• Adviseren hoe de voorgestelde oplossingen (en in welke prioriteit) worden geïmplementeerd;
• Het meewerken aan een migratieplan en het begeleiden van de migratie vanuit de opdrachtgever;
• Het begeleiden van de business bij testen en in gebruik nemen van de gemigreerde toepassingen;
• De ontwerpen, migratie- en designcriteria toetsen bij Microsoft

De gezochte consultant beschikt over uitmuntende vaardigheden met betrekking tot creatieve oplossingen in een migratie-context en weet de omgeving hier op enthousiasme wijze in mee te nemen. Een flinke dosis flexibiliteit, creativiteit en een can-do instelling richting zowel de eindgebruikers als de kaderstellende collega’s. De geschikte kandidaat weet van aanpakken en is een echte teamplayer.

Functie eisen
• HBO-niveau
• Aantoonbare ervaring met ADDS, ADFS, NLTM, SAML2, Keerberos, WS federation
• Relevante kennis van en minimaal 5 jaar ervaring met de laatste Microsoft Server operating systemen
• Minimaal 5 jaar ervaring met OracleDB’s (met name oudere versies), SQL Server en conversies tussen deze twee databasetypen en IIS-webservers
• Meer dan 5 jaar ervaring met het SSP Proces management platform van SMT-X
• Meer dan 5 jaar ervaring en tevens diepgaande technische kennis van de HP Service Desk applicatie en het achterliggende datamodel

Overige informatie:
Locatie: Den Haag
Start: Woensdag 26 juni 2019 (16 uur per week)
Einddatum: 27 september 2019, met optie tot verlenging
Recruiter voor deze rol: Richenna Amier, recruiterRA@itaq.nl, 06-53172864
Attentie:
Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Privacy:
Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren.

Reageren:
Past u in het profiel, dan ontvangen wij graag per email recruiterRA@itaq.nl de volgende gegevens:
1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats);
2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (excl. BTW, incl. reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.
Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV te uploaden.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering. Klanten noemen ons de Trusted Advisor. Omdat we hen altijd positief verrassen. En echt adviseren.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.
We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.


Trefwoorden: Senior SSP (SMT-X) consultantOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Itaq B.V.
contactpersoon:

type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
den haag
provincie:
Zuid-Holland
uurtarief:
n.o.t.k.
start project:
26-06-2019
referentie:
ITC-ht/Senior SSP (SMT-X) consultant
duur opdracht:
3 maanden
uren per week:
16 uur
publicatiedatum:
14-06-2019 15:43:18
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures