Gezocht voor actuele ICT-opdracht:
Senior SAP Solution manager consultant, Den Haag

Omschrijving:
SSC-ICT is verantwoordelijk voor het SAP-beheer van ondermeer P-Direkt, 3F, RIVM en DRZ. Voor de eerste twee klanten verzorgen we de Housing, Hosting en het technisch applicatiebeheer. Voor RIVM en DRZ voeren we het functioneel en technisch applicatiebeheer uit.Het functioneel- en technisch applicatiebeheer wordt uitgevoerd door het SAP-team. Vanuit dit team is één Solution manager consultant begonnen met de upgrade van de Solution manager van P-Direkt naar versie 7,2. ter ondersteuning van deze consultant is er tijdelijk een tweede Senior SAP Solution manager consultant nodig voor een periode van 4 maanden met optie tot verlenging.

De afdeling Beheer Enterprise Resource Planning (ERP) is op zoek naar een Senior SAP Solution manager consultant. Werkzaamheden:Momenteel lopen er verschillende upgradeprojecten van Solutionmanagers van onze klanten (naar versie 7.2). Samen met onze interne specialist voer je deze upgrades uit.Naast de projecten word je ook af en toe ingezet op beheer. De medewerker dient dagelijkse controles, performance checks en benchmarks uit te voeren. De medewerker bepaalt hierbij belangrijke indicatoren en trends. hij/zij is verantwoordelijk voor test- en aansluittrajecten en zorgt voor een optimale doorloop van jobs en batches. Zelfstandig of in teamverband voert hij/zij nieuwe installaties en upgrades uit en voert hij/zij transportopdrachten door. Daarnaast analyseert en verhelpt hij/zij incidenten. Hij/zij stelt risico- en impactanalyses op voor wijzigingen, deze voert hij/zij door en test het resultaat. Ook begeleiding van trainees behoort tot het takenpakket.
Knock out:
een afgeronde HBO- of universitaire opleiding met een technische- of ICT- achtergrond;
4 jaar minimaal vier jaar ervaring als senior SAP Solution Manager consultant
in staat om breed over het product en de onderliggende laag verbanden te leggen en vraagstukken van klanten te doorgronden
gedegen kennis van minimaal één OS-platform (Windows/Unix/Linux);
kennis van in ieder geval Oracle-databases;
resultaat- en klantgericht, analytisch ingesteld, stressbestendig, communicatief sterk en een goede organisator

Wensen:
Solution manager gecertificeerd (bij voorkeur 7.2)
Ervaring met Solution Manager upgrades
Bereid zijn om zonodig buiten kantoortijd werkzaamheden uit te voeren
SAP netweaver gecertificeerd 7.1


Trefwoorden: ERP/SAP

OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LinkiT BV
contactpersoon:
Marlon Jansen - Weerelts
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Haag
provincie:

uurtarief:

start project:
01-01-2018
referentie:
ITC-0003484
duur opdracht:
4 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
07-12-2017 08:49:01


terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures