Gezocht voor actuele ICT-opdracht:
Senior SAP HANA projectman­ager , Den Haag

Omschrijving:
De afdeling Beheer Enterprise Resource Planning (ERP) is op zoek naar een Projectmanager SAP HANA.

Omschrijving van de opdracht:
Op dit moment is de klant samen met twee grote SAP-klanten begonnen met de eerste stappen in de migratie naar Suite on HANA voor de ene klant én S/4HANA voor de andere klant. De POC-omgeving is bijna gereed. Begin 2018 wordt de nieuwe HANA-gecertificeerde hardware neergezet, waarna de migraties van honderden omgevingen zal starten. Voor dit grote project (Prince2) zijn we op een zoek naar een zeer ervaren projectmanager die niet alleen in de SAP-omgeving jarenlange projectmanagerservaring heeft, maar ook ervaring heeft met zowel grote databasemigraties als met HANA zelf. Omdat één van de twee klanten een groot HR-landschap heeft, is ervaring met de HR-modules van SAP een pré.Als projectmanager geef je leiding aan een team van projectmedewerkers die afkomstig zijn uit zowel de Applicatie- als de Infrastructurele hoek. Daarnaast werk je nauw samen met de klant, leveranciers en afnemers. Je borgt een goede communicatie rondom het project en je houdt de budgetten, kwaliteit en voortgang van het project nauwkeurig in de gaten en rapporteert tijdig bij dreigende exceptions.Tenslotte moet je je politiek bewust zijn van alle belangen die er spelen. Je kan tactisch en strategisch in overleg met de stakeholders, kritisch en zonder het belang van een ieder uit het oog te verliezen.

Functie-eisen/wensen:
• HBO- of universitaire opleiding met technische- of ICT-achtergrond
• Minimaal 5 jaar ervaring als SAP projectmanager
• Ervaring met HANA-migraties
• SAP HANA gecertificeerd
• SAP Netweaver gecertificeerd
• EP Technology Consultant gecertificeerd
• PRINCE2 Practitioner
• Ervaring met SAP HR-modules
• Politiek bewust (overheid)

Overige informatie:
Locatie: Den Haag
Start: 1 januari 2018, 24 uur per week
Einddatum: 31 december 2018, met optie tot verlenging
Recruiter: Robin Overmars, recruiterRO@itaq.nl + 31 (0)6 10 561 041

Attentie:
Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Reageren:
Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email aan recruiterRO@itaq.nl de volgende gegevens:
1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);
2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.
Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV op te loaden.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering. Klanten noemen ons de Trusted Advisor. Omdat we hen altijd positief verrassen. En echt adviseren.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.

We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.Trefwoorden: Senior SAP HANA projectmanager

OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Itaq B.V.
contactpersoon:
Afdeling werving en selectie
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Haag
provincie:
Zuid-Holland
uurtarief:
n.o.t.k.
start project:
1 januari 2018
referentie:
ITC-ht/Senior SAP HANA projectmanager
duur opdracht:
4 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
07-12-2017 09:46:49


terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures