LINKIT is een IT-dienstverlener en al 20 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.

Als SAP development consultant ben je werkzaam voor het domein Bedrijfsvoering en verantwoordelijk voor het onderhoud en de doorontwikkeling van toepassingen binnen het SAP landschap van de belastingdienst. Er start een project inkoop contract- en leveranciersmanagement. De SAP onderdelen SRM, MM en Records-/Casemanagement nemen een centrale rol in binnen de te realiseren oplossing. De functionalieit moet ontsloten worden via Fiori/UI5 schermen. Ook workflow is een belangrijk onderdeel van de oplossing; hiervan dient in ruime mate kennis en ervaring aanwezig te zijn. Daarnaast is ruime kennis en ervaring in ABAP vereist. De development werkzaamheden hebben hoofdzakelijk betrekking op de SRM-module; kennis en ervaring van development binnen SAP SRM is daarom vereist.


De werkzaamheden zijn:

1. Bijdrage leveren aan het functioneel ontwerp;

2. Schrijven van het technisch ontwerp;

3. Realisatie van de technische componenten (Fiori/UI5, ABAP en workflow);

4. Technisch testen van de oplossing.


Naast projectwerkzaamheden zal er ook sprake zijn van beheerwerkzaamheden. Het team waarbinnen de werkzaamheden plaatsvinden is recent gestart met een Agile werkmethodiek.


Het tactische inkoopproces (van behoeftestelling tot contract) geeft aanleiding tot het inrichten van een ICT-voorziening Inkoop & Contractmanagement (beheren overeenkomsten, monitoren naleving en uitnuttingcontract, onderhouden contacten met leverancier m.b.t. overeenkomst).Binnen het kader van deze opdracht is kennis van UI5, Fiori, ABAP en workflow noodzakelijk.Functie eisen:

  • 8 jaar werkervaring met SAP ABAP;
  • 6 jaar werkervaring met SAP Workflow;
  • 3 jaar werkervaring met SAP UI/5/Fiori;


Specifiek:

  • 3 jaar ABAP en workflow in SAP SRM;
  • UI5/Fiori in combinatie met SAP SRM.


Competenties:

Sterke contactuele eigenschappen: Werken in Agile omgeving met korte lijnen naar product-owner en eindgebruikers


Aanvullende kennis/wensen:

  • Kennis van inkoopprocessen
  • Kennis van / ervaring met Agile/SAFe werkomgevingen.
  • Enthousiaste persoonlijkheid


De IV-organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT-voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV-organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing-en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV-landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Jef Rongen
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Apeldoorn
provincie:

uurtarief:

start project:
04-01-2019
referentie:
ITC-0007520
duur opdracht:
7 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
04-01-2019 15:51:02