Gezocht voor actuele ICT-opdracht:
Senior SAP Basis Consultant, Den Haag

Omschrijving:
De medewerker dient dagelijkse controles, performance checks en benchmarks uit te voeren. De medewerker bepaalt hierbij belangrijke indicatoren en trends. Hij/zij is verantwoordelijk voor test- en aansluittrajecten en zorgt voor een optimale doorloop van jobs en batches. Zelfstandig of in teamverband voert hij/zij nieuwe installaties en upgrades uit en voert hij/zij transportopdrachten door. Daarnaast analyseert en verhelpt hij/zij incidenten. Hij/zij stelt risico- en impactanalyses op voor wijzigingen, deze voert hij/zij door en test het resultaat. Ook begeleiding van trainees behoort tot het takenpakkert.Ook is het mogelijk dat je wordt betrokken bij diverse projecten. Projecten als migraties naar ons hypermodern nieuw overheidsdatacenter (ODC) of het optuigen van een mobiel SAP platform. Ook zijn we voor onze klanten inmiddels gestart met de transitie naar In-memory technologie (HANA). Complexe SAP-gerelateerde security vraagstukken komen aan bod en wij vragen expertise bij het oplossen hiervan.

Functie eisen:
• een afgeronde HBO- of universitaire opleiding met een technische- of ICT- achtergrond;
• minimaal drie jaar ervaring als senior SAP Basis Consultant;
• in staat om breed over het product en de onderliggende laag verbanden te leggen en vraagstukken van klanten te doorgronden
• gedegen kennis van minimaal één OS-platform (Windows/Unix/Linux);
• gedegen kennis van in ieder geval Oracle-databases;
• bij voorkeur SAP netweaver gecertificeerd 7.1
• Bereid zijn om zonodig buiten kantoortijd werkzaamheden uit te voeren
• ervaring met solution manager

Overige informatie:
Locatie: Den Haag
Start:1 januari 2018, 36 uur per week
Einddatum: 30 april 2018, met optie op verlenging
Recruiter: Robin Overmars, recruiterRO@itaq.nl + 31 (0)6 10 561 041

Reageren:
Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email aan recruiterRO@itaq.nl de volgende gegevens:
1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);
2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.

Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV op te loaden.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering. Klanten noemen ons de Trusted Advisor. Omdat we hen altijd positief verrassen. En echt adviseren.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.

We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.Trefwoorden: Senior SAP Basis Consultant

OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Itaq B.V.
contactpersoon:
Afdeling werving en selectie
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Haag
provincie:
Zuid-Holland
uurtarief:
n.o.t.k.
start project:
1 januari 2018
referentie:
ITC-ht/Senior SAP Basis Consultant
duur opdracht:
4 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
07-12-2017 09:12:02


terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures