Gezocht voor actuele ICT-opdracht:
Senior SAP Basis Consultant, Den Haag

Omschrijving:
SSC-ICT is verantwoordelijk voor het SAP-beheer van ondermeer P-Direkt, 3F, RIVM en DRZ. Voor de eerste twee klanten verzorgen we de Housing, Hosting en het technisch applicatiebeheer. Voor RIVM en DRZ voeren we het functioneel en technisch applicatiebeheer uit.Het functioneel- en technisch applicatiebeheer wordt uitgevoerd door het SAP-team. Binnen dit team is nog een vacature voor een senior basisconsultant SAP. De werving voor deze vacature gaat volgend jaar gestart worden, maar omdat het werk toch gedaan moet worden willen via tijdelijke inhuur (4 maanden met optie tot verlenging afhankelijk van de resultaten van de werving) deze plek opvullen. Daarom is het SAP-team van de afdeling Beheer Enterprise Resource Planning (ERP) op zoek een Senior SAP Basis Consultant voor een inhuurperiode van 4 maanden.

De afdeling Beheer Enterprise Resource Planning (ERP) is op zoek naar een Senior SAP Basis Consultant. Werkzaamheden:De medewerker dient dagelijkse controles, performance checks en benchmarks uit te voeren. De medewerker bepaalt hierbij belangrijke indicatoren en trends. hij/zij is verantwoordelijk voor test- en aansluittrajecten en zorgt voor een optimale doorloop van jobs en batches. Zelfstandig of in teamverband voert hij/zij nieuwe installaties en upgrades uit en voert hij/zij transportopdrachten door. Daarnaast analyseert en verhelpt hij/zij incidenten. Hij/zij stelt risico- en impactanalyses op voor wijzigingen, deze voert hij/zij door en test het resultaat. Ook begeleiding van trainees behoort tot het takenpakkert.Ook is het mogelijk dat je wordt betrokken bij diverse projecten. Projecten als migraties naar ons hypermodern nieuw overheidsdatacenter (ODC) of het optuigen van een mobiel SAP platform. Ook zijn we voor onze klanten inmiddels gestart met de transitie naar In-memory technologie (HANA). Complexe SAP-gerelateerde security vraagstukken komen aan bod en wij vragen expertise bij het oplossen hiervan.


Knock out:
een afgeronde HBO- of universitaire opleiding met een technische- of ICT- achtergrond;
3 jaar minimaal drie jaar ervaring als senior SAP Basis Consultant;
in staat om breed over het product en de onderliggende laag verbanden te leggen en vraagstukken van klanten te doorgronden
gedegen kennis van minimaal één OS-platform (Windows/Unix/Linux);
gedegen kennis van in ieder geval Oracle-databases;
resultaat- en klantgericht, analytisch ingesteld, stressbestendig, communicatief sterk en een goede organisator

Wensen:
bij voorkeur SAP netweaver gecertificeerd 7.1
Bereid zijn om zonodig buiten kantoortijd werkzaamheden uit te voeren
ervaring met solution manager

Trefwoorden: ERP/SAP

OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LinkiT BV
contactpersoon:
Marlon Jansen - Weerelts
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Haag
provincie:

uurtarief:

start project:
01-01-2018
referentie:
ITC-0003483
duur opdracht:
4 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
07-12-2017 08:34:02


terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures