Senior Product Owner (DevOps/hi-traffic apps en websites) (QR7699) , Hilversum

Omschrijving:
Functie: Senior Product Owner (DevOps/hi-traffic apps en websites) (QR7699)
Start: 27-7-2020, 32-36 uur per week
Periode: 12 mnd+
Omgeving: Hilversum

Omschrijving:
Voor onze klant in Hilversum zijn wij op zoek naar een Senior Product Owner (DevOps/hi-traffic apps en websites).

We willen naar een app waarin elke gebruiker op een unieke, persoonlijke manier kan genieten van onze content en aangesloten blijft bij alle verhalen van Nederland. Of het nu om nieuws en informatie gaat of om films, series en ontspannende programma's. Die app moet zowel intuïtief werken op het grote scherm (smart-TV, settopbox, HbbTV, AppleTV) alsook op maat aangepast op mobiel, tablet of PC.

Jij mag in nauw overleg met onze chief product owner de productvisie verder uitwerken en deze op basis van een nieuw designconcept vertalen naar epics, roadmap en backlog. Samen met het nieuw te vormen team ga je deze nieuwe app ontwikkelen en binnen een half jaar live brengen. Dat vraagt een haarfijn gevoel voor gebruikerswensen, de kwaliteit om een visie te kunnen vormen en te kunnen vertalen naar uitvoering, een ondernemende mentaliteit, maar ook grote kennis van en inzicht in de technologische fundamenten van een dergelijke app, de architectuur en de backend-systemen die zorgen voor een succesvolle consumentendienst.

Deze baan is gevarieerd en uitdagend. Je staat in het hart van onze online omgeving en samen met je team bepaal je het gezicht van de VOD-dienst. Als product owner sta je als ondernemer aan het roer van de development en werk je samen met de stakeholders aan de beste beleving voor onze kijkers.

Op dit moment zit technologie in de transitie naar een engineering cultuur. We zijn net begonnen en hebben torenhoge ambities. Daarnaast worden er op dit moment plannen gemaakt voor de toekomst. Een beter moment om in te stappen is er niet. Als senior productowner zie je jouw uitdaging in het opbouwen van een engineering cultuur én het bouwen aan de toekomst van onze dienst. Neem je kennis en ervaring mee en kom bij ons pionieren. Als senior productowner ben je een echte voortrekker. Bij ons krijg je alle ruimte voor eigen inbreng, kennisdeling, creativiteit en verantwoordelijkheid.

HBO werk- en denkniveau, minimaal 7 jaar ervaring als productowner, kennis van en ervaring met DevOps en ervaring met hi-traffic apps en websites zorgen voor een match. Kennis van het ontwikkelen op Smart, HbbTV en Setupboxen maakt jouw profiel nog interessanter.

Jouw technisch inzicht maakt dat je stevigheid bezit om inhoudelijke (en technische-) besluiten te kunnen nemen, dat je een complexe architectuur begrijpt en op goed niveau kunt deelnemen aan gesprekken met developers. Wanneer doelstellingen of kaders ontbreken of onduidelijk zijn, weet je deze tijdig te signaleren, te bespreken en zo nodig zelf op te stellen.

Als echte ambassadeur van de agile werkwijze ben je gericht op samenwerken en continu verbeteren. Je bent inhoudelijk een goede en vooral ook een overtuigende gesprekspartner op alle niveaus binnen de organisatie. Door jouw stijl weet je anderen te enthousiasmeren, inspireren en motiveren.

Eisen:
- Beschikbaar vanaf medio juli 2020 gemiddeld voor 32-36 uren per week (werkzaam op locatie), gedurende een periode t/m medio juni 2020.
- CV inclusief motivatiebrief.
- Minimaal over een afgeronde relevante opleiding (of soortgelijk) op universitair- of HBO niveau.
- De kandidaat heeft minimaal:
HBO werk- en denkniveau
minimaal 7 jaar ervaring als productowner
kennis van en ervaring met DevOps en ervaring met hi-traffic apps en websites zorgen voor een match.
Kennis van het ontwikkelen op Smart, HbbTV en Setupboxen maakt jouw profiel nog interessanter.

Jouw technisch inzicht maakt dat je stevigheid bezit om inhoudelijke (en technische-) besluiten te kunnen nemen, dat je een complexe architectuur begrijpt en op goed niveau kunt deelnemen aan gesprekken met developers. Wanneer doelstellingen of kaders ontbreken of onduidelijk zijn, weet je deze tijdig te signaleren, te bespreken en zo nodig zelf op te stellen.

Als echte ambassadeur van de agile werkwijze ben je gericht op samenwerken en continu verbeteren. Je bent inhoudelijk een goede en vooral ook een overtuigende gesprekspartner op alle niveaus binnen de organisatie. Door jouw stijl weet je anderen te enthousiasmeren, inspireren en motiveren

Uit het CV van de kandidaat blijkt dat aan deze minimale eisen wordt voldaan.

- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.
- Je beschikt over een geschikte laptop (minimaal voorzien van een USB poort, Netwerk aansluiting (UTP), Display- of HDMI poort en is geschikt voor Skype for business en VMware Horizon Client), zodat de kandidaat zijn/haar werkzaamheden bij de NPO kan uitvoeren.
- We willen investeren in de toekomst dus onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die zich voor langere tijd aan ons wil verbinden en daarom in dienst wil komen. Gelijktijdig met deze inhuur uitvraag loopt er een wervingsprocedure voor een vaste medewerker. Maar als je denkt dat deze uitdaging jou op het lijf geschreven is en jij de beste kandidaat bent die we kunnen vinden, maar je deze uitdaging alleen voor bepaalde tijd op interim-basis wilt vervullen, staan wij wel open voor een gesprek.


Extra informatie:
Qualogy streeft ernaar om iedere kandidaat binnen 5 werkdagen een persoonlijke reactie te sturen.
Indien de klant een security screening vereist zijn de (eenmalige) kosten hiervan voor eigen rekening.

NOTE: de Qualogy Aanvragen mogen niet zonder toestemming op internet geplaatst worden!!

Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Qualogy
contactpersoon:
Renée / Marloes
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Hilversum
provincie:
Noord-Holland
uurtarief:
In overleg
start project:
27-7-2020
referentie:
ITC-QR7699
duur opdracht:
12 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
30-06-2020 13:25:10
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures