Senior Operations Engineer, Groningen

Omschrijving:
Als mantelhouder zijn wij voor onze eindklant op zoek naar kandidaten die voldoen aan het volgende profiel.

DUO vraagt om een (FB/TAB) OPS'er in de bestaande capaciteit binnen de DevOps-teams. De DevOpsteams zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van meerdere applicaties. De rol van OPS'er in het team is te zorgen voor dei mplementeerbaarheid en beheersbaarheid van de applicaties. De OPS'er moet bij veranderende informatievoorziening controleren of het geleverde producten voldoen aan
de gevraagde kwaliteit. Daarnaast wordt verwacht dat de OPS'er input levert voor en het begeleiden van het doorvoeren van verbeteringen en innovaties op de IV. De opser komt te werken in het team Openbare Sites en Applicaties (OSA) wat de openbare websites van DUO onderhoudt en beheert zoals Duo.nl (zakelijk, particulier, werken bij DUO en Open Onderwijs data), daarnaast de websites inburgeren, kennisbank, SEK - handboek en digitale diensten. Het team is ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de openbare applicaties o.a. de rekenhulpen.
Nieuwe functionaliteit wordt door middel van prototypes te testen met echte gebruikers. Het team maakt momenteel onder leiding van een nieuwe Product Owner een fase door van vernieuwing en verandering. Als gevolg daarvan zijn de werkzaamheden nog niet strak vastgelegd.

Functie eisen
• HBO werk- en denkniveau
• Ervaring met het inrichten, installeren en beheren van Java applicaties en het steeds verder automatiseren daarvan
• Ervaring met het werken in een Agile/DevOps omgeving
• Ervaring met het inrichten van monitoring.
Functie wensen
• Ervaring op het testgebied / OpenShift
• Ervaring met Datapower, ESB, MQ, databases en SQL
• Ervaring met automated deployen
• Ervaring met functioneel beheer / Inrichten of onderhoud van applicaties in een Cloud-omgeving is een pré

Overige informatie:
Locatie: Groningen (remote is bespreekbaar)
Start: 1 juni 2022, 36 uur p/w
Einddatum: 30 november 2022, met optie tot verlenging van 2 x 6 maanden
Recruiter voor deze rol: Ai-Sian de Graaff, recruiterAG@itaq.nl, +31 (0)6 53172864
Alleen sollicitaties met motivatie op de hierboven genoemde functie eisen (hoeveel jaar ervaring en verwijzend naar de opdrachtgever) worden in behandeling genomen.
Attentie:
Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Privacy:
Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren.

Reageren:
Past u in het profiel, dan ontvangen wij graag per email recruiterAG@itaq.nl de volgende gegevens:
1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats);
2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (excl. BTW, incl. reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.
Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV te uploaden.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in detachering van interimmanagers, adviseurs en ICT-professionals. Klanten noemen ons de Trusted Advisor, omdat we hen adviseren op basis van kennis van hun organisatie, werkwijze en processen.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.
We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.

Trefwoorden: ops, javaOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Itaq B.V.
contactpersoon:

type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Groningen
provincie:
Groningen
uurtarief:
n.o.t.k.
start project:
1 juni 2022
referentie:
ITC-ht/Senior Operations Engineer=ag
duur opdracht:
6 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
13-05-2022 10:25:42
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures