LINKIT is een IT-dienstverlener en al ruim 21 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.

Functieomschrijving:Wij zoeken een IT specialist met een brede kennis in de fysieke en virtuele infrastructuur die met ons mee wil groeien. Het automatiseren van ons on-premises IaaS platform, werken in multidisciplinaire teams, en het leveren van klantwaarde (Agile) wordt hierbij steeds belangrijker. Wij zoeken een sterke teamspeler die verantwoordelijkheid neemt met passie voor data en informatie en het beheer van grote complexe omgevingen. Daarnaast beschikt je over een open mindset en bent bereid om nieuwe manieren van werken en technologieën uit te proberen. Als Sr. Infrastructuur Ontwerper maak je deel uit van een multidisciplinair team met collega's met dezelfde expertise. In je rol draag je in belangrijke mate bij aan de continuïteit van de dienstverlening. Het secure-by-design principe staat bij jouw voorop. Je levert daarnaast een belangrijke bijdrage aan de automatisering van veel mogelijk werkzaamheden. Je hebt ervaring met het werken in scrum teams en bent tevens in staat om collega's in hun individuele ontwikkeling te helpen. Voor een groot project genaamd VOIP Verkeersplein is extra expertise nodig. Dit project bevat als hoofddoel het vervangen van alle ISDN gebaseerde telefonie en gerelateerde diensten. Kennis en ervaring van VOIP en SIP protocol is gewenst maar niet verreist. Onderdeel van dit project is het centraal oproepen en alarmeren van eenheden en integreren met telefonie en video technieken. Wij zoeken dus iemand die informatie uit bestaande systemen, databases en data verwerkt tot bruikbare scenario's en workflows. Dit is uiteraard een team effort waarbij we fysieke technieken naast database informatie verwerken tot uitvoerbare activiteiten binnen o.a de Koninklijke Marechausse. Naast het technische aspect dient er diepgaande kennisoverdracht plaats te vinden richting de organisatie en moet het geheel voldoen aan het Defensie Beveiligings Beleid.

1. Werkt de complexe (of delen van de zeer complexe) architectuur en kaders uit, door:- het vertalen van de functionele eisen naar een functioneel (deel)ontwerp;- het vertalen van het functioneel (deel)ontwerp naar het technisch ontwerp;- het participeren in impact analyses en projecten.

2. Onderzoekt/analyseert de toepasbaarheid van het technisch ontwerp, door:- het uitvoeren en opstellen van een impactanalyse op basis van de normenkaders van de Defensie Beveiligingsautoriteit en JIVC;- het uitvoeren van risicoanalyses op componenten en/of producten;- het geven van adviezen aan de Sr ontwerper op basis van de impactanalyse en het ontwerp (technisch).

3. Ontwikkelt producten op basis van een generiek of specifiek (deel)ontwerp binnen de ICT-architecturen en -infrastructuren:- het bouwen van producten;- het aanpassen van bestaande producten;- in afstemming met de opdrachtgever het opstellen of uitvoeren van testplannen, de uitkomsten te rapporteren en hierover vervolgens advies uit te brengen op basis van de resultaten;- het geschikt maken van leveranciersproducten voor koppeling aan het Defensie netwerk- het analyseren van verstoringen, het vaststellen van oorzaken en het adviseren over het treffen van modificaties of andere maatregelen;- het aanbrengen van geautomatiseerde modificaties in de ICT bouwstenen en het zo nodig vervaardigen van aanvullende producten;- het rapporteren en vastleggen van de resultaten van het ontwerpFunctie-eisen:  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring met databases, informatie bronnen en het ontwikkelen van workflows en scenario's door middel van koppelingen en integraties.
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in enterprise omgevingen
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met workflow ontwikkeling
  • Je hebt minimaal 3 jaar kennis over netwerk infrastructuur
  • Je bent minimaal 38 uur per week beschikbaar en bent in het bezit van een HBO diploma
Bedrijfsinformatie:JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

ScreeningOm de betrouwbaarheid en integriteit van kandidaten te toetsen is screening onderdeel van de sollicitatieprocedure. Deze neemt doorgaans 8 weken in beslag. Voor vragen over de screeningprocedure kunt u contact opnemen met de vermelde contactpersoon bij de betreffende vacature of interim opdracht.Liever een andere contractvorm? Wanneer je (nog) niet als zzp-er aan de slag wil gaan is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een (tijdelijke) arbeidsovereenkomst. LINKIT biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden die zijn gekoppeld aan je kennis- en ervaringsniveau. Bij onze aansprekende eindklanten kan je direct ervaring opdoen binnen een inspirerende omgeving met een hoog kennisniveau. Samen met ons ongelimiteerde opleidingsbudget is dit een goede stap in je carrière. Naast prima arbeidsvoorwaarden staat LINKIT ook voor Knowledge en Fun!: we organiseren op regelmatige basis Meetups, borrels en andere IT events. We bespreken alle details graag in een persoonlijk gesprek.

Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Chiara Kuijs
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Haag
provincie:

uurtarief:

start project:
12-07-2021
referentie:
ITC-0017354
duur opdracht:
12 maanden
uren per week:
38 uur
publicatiedatum:
08-04-2021 15:52:02