Gezocht voor actuele ICT-opdracht:
Senior Netwerkbeheerder, Zoetermeer

Omschrijving:
Als Senior Netwerk Specialist bereid je in projectverband migraties van fysieke en gevirtualiseerde omgevingen voor en voert deze ook zelfstandig en in teamverband uit. Het upgraden van sterk verouderde technische infrastructuurcomponenten (Life Cycle Management LCM) is tijdens de opzet en uitvoering van het migratieprogramma een belangrijk speerpunt, vooral ook vanuit security en compliance eisen binnen de overheid (de BIR). Als Specialist ben je verantwoordelijk voor de deelplanning, inventarisatie, voorbereiding, ontwerp, inrichting en uitvoering van Netwerkomgevingen en -migraties die momenteel binnen het SSC-ICT worden uitgevoerd. Je bent verantwoordelijk voor de realisering van de afgesproken werkpakketten en adviseert hierin zonodig de SSC-ICT of de klant. Je draagt proactief bij aan de ontwikkeling en opstelling van het noodzakelijke uitvoeringsbeleid voor de directie Informatie- en Communicatietechnologie en haar klanten.

De Senior Netwerk Specialist zal worden ingezet bij één van de projecten die deel uit maakt van het programma PMI. Dit programma omvat de consolidatie van applicaties van diverse datacenters naar het nieuwe Overheids Data Center (ODC) in Rijswijk. Applicaties die niet (helemaal) voldoen aan de nieuwe standaarden die voor het ODC gelden worden eerst getransformeerd voordat ze in het ODC in productie worden genomen.
Knock out:
HBO werk- en denkniveau
Relevante kennis van- en ervaring met technische infrastructuur, migratieprojecten, netwerkconcepten en datacommunicatie (Cisco)
De kandidaat dient te beschikken over de volgende certificering:
-CCIE Service Provider & Data Center
- CCNP (o.a. Firewall)
- CCNA Security
- F5-CA
- JNCIS-ENT
- JNCIA-JUNOS

Wensen:
De kandidaat dient ervaring te hebben met het werken in multidisciplinaire teams, weet zijn of haar collegas te motiveren en dient als sparringpartner voor medewerkers in het programma.

Kennis van- en ervaring met onderstaande is een pré:
- Spectrum
- TopDesk- Wireshark
- Cisco ACS, ANM, CSM
- DSView (OOB console)
- Ciscoworks, Cisco PRIME
- Patch Manager
- Splunk
- Infoblox
Bekendheid met de bestaande netwerkarchitectuur binnen het SSC-ICT is een pré.
Relevante werkervaring ICT projekten binnen de overheid >2jr
Kandidaat moet met ingang van 1 december 2017 volledig beschikbaar zijn

Trefwoorden: Netwerkbeheer

OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LinkiT BV
contactpersoon:
Marlon Jansen - Weerelts
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Zoetermeer
provincie:

uurtarief:

start project:
01-12-2017
referentie:
ITC-0003270
duur opdracht:
6 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
14-11-2017 16:14:01


terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures