Senior Kwaliteitsmedewerker, Den Haag

Omschrijving:
Achtergrond:
De ILT heeft recent een strategische heroriëntatie doorgevoerd waarbij de organisatie is gekanteld naar een meer proces georiënteerde indeling. Deze heroriëntatie heeft gevolgen voor zowel de sturing en ondersteuning van de organisatie, als de uitvoering van het primaire werk. Deze heroriëntatie heeft ook gevolgen voor het kwaliteitsbeleid van de ILT. Op veel plaatsen wordt daaraan gewerkt. Het programma KMS-ILT beoogt meer gerichtheid daarin te brengen.

Het programma heeft als centrale taak IG-team, proceseigenaren en procesbeheerders te ondersteunen in de totstandkoming van een nieuw, ILT-breed, Kwaliteits Management Systeem. Het programma werkt daarbij aan de totstandkoming van ILT-brede kaders waarbinnen processen kunnen worden uitgewerkt en voert regie over de opzet en werking van het KMS-ILT.

Functieomschrijving:
Als kwaliteitsmedewerker draai je mee in het project Kaderstelling KMS van het programma. Dit project heeft onder andere tot doel de totstandkoming van een ILT-breed, gedragen, kwaliteitsbeleid en draagt bij aan de implementatie daarvan binnen de gehele ILT. Onderdeel daarvan vormt ook het verder verduidelijken van taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden (TBV) die in dat kader spelen. Als kwaliteitsmedewerker werk je aan de kwaliteitsvisie ILT en de TBV-matrix.

Als senior kwaliteitsmedewerker beschikt u over een gedegen kennis van kwaliteitssystemen en bent u op de hoogte van (inter)nationale kaders die terzake spelen. U bent in staat om strategisch koers op kwaliteit uit te stippelen en de vertaalslag daarvan naar de operatiën te kunnen overzien en begeleiden. U legt makkelijk verbinding in de organisatie en bent in staat om groepsprocessen te initiëren en te begeleiden met het oog op gedeelde meningsvorming. Een goede schriftelijke vaardigheid en een hands-on mentaliteit om ook proceseigenaren en -beheerders in woord en daad bij te staan bij hun werkzaamheden hoort hierbij.

U rapporteert aan de projectleider kaderstelling KMS, tevens programmamanager.

Functie eisen:
• Academisch werk- en denkniveau
• Grondige kennis van en ervaring met kwaliteitsmanagement
• Pro-actieve bruggenbouwer
• Hands-on mentaliteit, met focus op resultaat
• Belangrijkste competenties:
o Conceptuele flexibiliteit
o Organisatiesensitiviteit
o Samenwerkingsgericht
o Resultaatgericht
o Analytisch
o Accuraat
o Schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid

Overige informatie:
Locatie: Den Haag
Start: Zo spoedig mogelijk, 36 uur per week
Einddatum: 1 maart 2021
Recruiter: Greg Haime, recruiterGH@itaq.nl, 0610561192

Alleen sollicitaties met motivatie op de hierboven genoemde functie eisen (hoeveel jaar ervaring en verwijzend naar de opdrachtgever) worden in behandeling genomen. Voor meer achtergrondinformatie kunt u telefonisch contact opnemen met de recruiter.

Attentie:
Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Privacy:
Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren.

Reageren:
Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email aan recruiterGH@itaq.nl de volgende gegevens:
1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);
2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.
Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV op te loaden.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering. Klanten noemen ons de Trusted Advisor. Omdat we hen altijd positief verrassen. En echt adviseren.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.

We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.


Trefwoorden: Senior KwaliteitsmedewerkerOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Itaq B.V.
contactpersoon:
Afdeling werving en selectie
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Haag
provincie:
Zuid-Holland
uurtarief:
n.o.t.k.
start project:
z.s.m.
referentie:
ITC-ht/Senior Kwaliteitsmedewerker=GH
duur opdracht:
12 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
01-07-2020 12:32:25
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures