Senior Applicatieontwikkelaar .NET , Utrecht

Omschrijving:
Als senior .NET-ontwikkelaar in één van de teams help je mee om stabiele en veilige webapplicaties te ontwikkelen. Je hebt verantwoordelijkheden en de mogelijkheid je eigen inbreng te leveren. Je bent niet enkel betrokken bij de uitvoering van de opdrachten, ook je mening en advies wordt zeker op prijs gesteld. Je gebruikt de ontwikkelaar toolbox, maar altijd efficiënt, doelmatig en met inachtneming van de toegankelijkheidseisen. Je kunt zelfstandig werken maar functioneert ook goed als onderdeel van een team. Vanuit DevOps-gedachte verwachten we dat je je niet alleen op je ontwikkelrol richt, maar ook bereid bent om anderen te helpen (zoals ontwerpers, tester, beheerders). De meeste applicaties zijn gebouwd in Microsoft .NET-technologie en Angular. Een aantal applicaties zijn technisch of functioneel verouderd en zullen de komende tijd vernieuwd worden.

Functie eisen:
• HBO opleiding in relevante richting, zoals Informatica of Informatiekunde
• Kennis van en ervaring met ontwikkeling in .net core, SOA architectuur
• Uitgebreide werkervaring met Angular;
• Ervaring met unit testen, continuous integration (ondermeer Azure Devops) en testdriven development
• 3 jaar kennis van en ervaring met de volgende tooling: UML Unified Modeling Language, PowerShell;
• 5 jaar ervaring met de (meest recente versies van de) volgende tooling / frameworks / talen: Visual Studio, ASP.NET MVC4, ASP.NET, WCF, Angular, C#, Javascript, HTML, CSS, XML, SQL Server, GIT / TFS / Subversion, OTAP-omgeving, Jira
• 3 jaar ervaring met Agile/SCRUM ontwikkeling

Overige informatie:
Locatie: Utrecht
Start: 21 oktober 2019, 36 uur per week
Einddatum: 31 december 2019, met optie tot verlenging
Recruiter voor deze rol: Danny Poot, 06-53142932 recruiterDP@itaq.nl

Attentie:
Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Privacy:
Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren.

Reageren:
Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag per email recruiterDP@itaq.nl de volgende gegevens:
1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats);
2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (excl. BTW, incl. reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.
Om je sneller van dienst te zijn zou ik je willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo jouw CV te uploaden.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering. -Klanten noemen ons de Trusted Advisor. Omdat we hen altijd positief verrassen. En echt adviseren.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.
We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.


Trefwoorden: Senior Applicatieontwikkelaar .NETOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Itaq B.V.
contactpersoon:
Afdeling werving en selectie
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Utrecht
provincie:
Utrecht
uurtarief:
n.o.t.k.
start project:
21 oktober 2019
referentie:
ITC-ht/Senior Applicatieontwikkelaar .NET
duur opdracht:
3 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
09-10-2019 13:52:09
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures