Senior .Net Ontwikkelaar , Den Haag

Omschrijving:
We zoeken een .Net (C#) programmeur binnen de afdeling informatievoorziening (IV). De primaire opdracht is het implementeren van diverse configuratie verbeteringen in het kader van het project. Daarnaast heeft de .Net programmeur als taak om ondersteuning te bieden van collega’s bij complexe IT vraagstukken en houdt hij zich bezig met het uitvoeren van reviews en het adviseren over (verbeteringen van) oplossingen. Hij is in staat om over applicaties heen te kunnen kijken om tot een totaaloplossing te komen.

Functie eisen:
• Tenminste 3 opdrachten uitgevoerd met elk van onderstaande competenties: C#, XAML, JavaScript, PL/SQL, ASP.NET, WCF, WPF
• Aantoonbare kennis en ervaring in toepassen van codeer richtlijnen, design patterns en industrie best practices
• Microsoft .Net gecertificeerd
• 5 jaar ervaring met C#, XAML, JavaScript, PL/SQL, ASP.NET, WCF, WPF

Alleen sollicitaties met motivatie op de hierboven genoemde functie eisen (duidelijk en verwijzend naar het cv) worden in behandeling genomen. Voor meer achtergrondinformatie kunt u telefonisch contact opnemen met de recruiter.
Locatie: Den Haag
Start: 2 december 2019, 36 uur per week
Einddatum: 1 juni 2020, met optie tot verlenging
Recruiter voor deze rol: Satenik Harutyunyan 06 588 886 36, recruiterSH@itaq.nl


Attentie:
Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Privacy:
Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren.

Reageren:
Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag per email recruiterRH@itaq.nl de volgende gegevens:
1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats);
2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (excl. BTW, incl. reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.
Om je sneller van dienst te zijn zou ik je willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo jouw CV te uploaden.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering. -Klanten noemen ons de Trusted Advisor. Omdat we hen altijd positief verrassen. En echt adviseren.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.
We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.Trefwoorden: Senior .Net OntwikkelaarOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Itaq B.V.
contactpersoon:
Afdeling werving en selectie
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Haag
provincie:
Zuid-Holland
uurtarief:
in overleg
start project:
02-12-2019
referentie:
ITC-HT/ Senior .Net Ontwikkelaar
duur opdracht:
6 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
08-11-2019 17:35:41
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures