LINKIT is een IT-dienstverlener en al ruim 21 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.

Voor het klantenteam van P-Direkt zijn wij op zoek naar een zeer ervaring Senior SAP Basis consultant. Je gaat ondersteunen in het nieuwe multidisciplinaire klantenteam van P-Direkt. Jouw rol zal voornamelijk een adviserende en coördinerende rol zijn. Vanuit jouw ruime SAP kennis, ook op het gebied van SAP Architectuur, probeer je de dienstverlening voor P-Direkt naar een hoger niveau te brengen. Daarbij denk je ook aan mogelijke cloud oplossingen. Security by design is jouw motto.Functie-eisen

SAP Netweaver gecertificeerd

Een afgeronde hbo- of universitaire opleiding met een technische- of IT- achtergrond

minimaal vijftien jaar ervaring als senior SAP Basis Consultant

Minimaal 5 jaar ervaring als SAP Architect

Minimaal 5 jaar ervaring als technisch projectleider


Competenties

  • Ruime Ervaring op het gebied van SAP Architectuur en ook in het bijzonder ervaring met Cloud strategieen.
  • Je bent resultaat- en klantgericht, analytisch ingesteld, stressbestendig, communicatief sterk en een goede organisator.
  • Ervaring op het gebied van SAP integratie* Kennis en ervaring met de BIR Maatregelen en ADR Audits.
  • Ervaring binnen de rijksoverheid.
  • Ervaring met Infra architectuur en dan o.a. VMWare, Identity Management en Netwerk


Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden IT-diensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zon 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EU-voorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.


Zeer ervaren SAP ondersteuning gezocht voor het nieuwe klantenteam P-Direkt. Iemand die de strategische keuzes van de dienstverlening weet te vertalen naar praktische oplossingen binnen het SAP beheer. De wensen van de klant staan daarbij centraal, maar tegelijkertijd hou je ook rekening met het Shared Service concept van SSC-ICT.Trefwoorden: ERP/SAPOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Keta Maria Teka
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Haag
provincie:

uurtarief:

start project:
15-07-2020
referentie:
ITC-0013672
duur opdracht:
3 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
01-07-2020 14:37:02