Releasemanager, Westland

Omschrijving:
Klant is een internationaal tuinbouwbedrijf met 3000 medewerkers, 30 dochters wereldwijd en gemiddeld 10% groei per jaar. Het programma Voyager heeft als doel om klant klaar te maken voor de toekomstige groei door de supply chain ‘slimmer’ te maken.

Een belangrijk onderdeel van dit programma is de vernieuwing van het applicatielandschap van de divisie Productie & Logistiek. Dit landschap ondersteunt de planning, uitvoering en controle van de gehele goederenstroom; van productie op locaties verspreid over de hele wereld, de processing, schoning, kwaliteitscontrole en verpakking tot en met de distributie naar klanten over de hele wereld.

Het programma implementeert:
• een nieuw ERP-pakket (Microsoft Dynamics AX 2012),
• een nieuw Advanced Planning & Scheduling pakket (OMP+) en
• een nieuw Crop management pakket (Agriware),

Deze ontwikkelingen zijn verdeeld over verschillende reeds lopende ICT-projecten. In totaal zijn zo’n 100 mensen (mix van intern en extern) fulltime betrokken bij het programma. Een eerste release (finance & purchasing) is succesvol live gegaan. De volgende releases is vanuit IT-optiek een veel grotere uitdaging. Hiervan is de testfase aanstaande. Tijdens deze testfase worden zeer regelmatige updates/deployments verwacht (tbv bugfixes) van alle betrokken applicaties, van inrichting, van (master)data en van interfaces. Deze moeten in samenhang gepromoveerd worden door de OTA van het project. Tegelijkertijd is een deel van het landschap al in beheer. Hiervoor een Beheer-OTAP straat gerealiseerd. We verwachten vanuit het programma elk half jaar majeure releases, maar waarschijnlijk wekelijkse verversingen van OTA. Voor de in beheer zijnde software verwachten we elke maand releases.

Werkzaamheden
• Het ondersteunen en begeleiden van het programma Voyager en de afdeling IMS P&L bij de opzet van adequaat configuration management & release management voor het gehele IMS P&L applicatielandschap
• Het zelf coördineren van deployments/releas

Functie eisen
• WO niveau
• Aantoonbare ervaring met configuration & release management in van vergelijkbare omvang en complexiteit
• Aantoonbare ervaring met grote projecten en ERP-implementaties
• Aantoonbare ervaring met ITIL, ASL, DevOps
• Ervaring met MS Dynamics AX 2012 is een grote pré
• Ervaring met OMP+ is een grote pré
• Goede beheersing van de Engelse taal

Overige informatie:
Locatie: Westland
Start: z.s.m.
Einddatum: 31-12-2019
Recruiter voor deze rol: Richenna Amier, recruiterRA@itaq.nl, 0653172864
Attentie:
Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Privacy:
Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren.

Reageren:
Past u in het profiel, dan ontvangen wij graag per email recruiterRA@itaq.nl de volgende gegevens:
1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats);
2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (excl. BTW, incl. reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.
Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV te uploaden.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering. Klanten noemen ons de Trusted Advisor. Omdat we hen altijd positief verrassen. En echt adviseren.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.
We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.


Trefwoorden: ReleasemanagerOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Itaq B.V.
contactpersoon:
Afdeling werving en selectie
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Westland
provincie:
Zuid-Holland
uurtarief:
n.o.t.k.
start project:
Z.S.M.
referentie:
ITC-ht/Releasemanager-RA
duur opdracht:
6 maanden
uren per week:
40 uur
publicatiedatum:
14-06-2019 14:24:46
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures