Recruiter, Rotterdam

Omschrijving:


Voor onze opdrachtgever in Rotterdam zijn we op zoek naar een

IT Recruiter

Startdatum: zsm
Duur: circa 6 maanden
Inzet: 36 uur per week

Standplaats: thuis + KPN kantoren, 1 keer per 3 weken Rotterdam


Opdrachtomschrijving

Betreft een opdracht voor het in zelfstandigheid sourcen van (interne) kandidaten en vervullen van verschillende interne én externe vacatures met de focus op IT en mogelijk andere vakgebieden afhankelijk van behoefte. Interimmer werkt hiervoor niet onder leiding & toezicht, en rapporteert louter over de voortgang van dit project. Onderdeel van de opdracht is het delen van expertise op het gebied van IT recruitment met KPN medewerkers (TAC). Interimmer is verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces inclusief sourcing en arbeidsvoorwaarden gesprekken. De interimmer heeft binnen dit proces zowel operationele taken als adviserende taken. De interimmer geeft advies en voert uit op vacaturehouderniveau en teamniveau. Gezien de beweging die KPN maakt zal een substantieel deel van de recruitmentactiviteiten ook gericht zijn op interne mobiliteit.

Doel opdracht:
Zorgen dat de openstaande interne en externe vacatures kwalitatief goed opgepakt kunnen worden met als einddoel om gemiddeld 8 vacatures per maand te vullen.

Werkzaamheden:
Opstellen sourcingplan, arbeidsmarktanalyse, rapporteren van voortgang aan vacaturehouders onderbouwt met data, sourcen van kandidaten, bouwen van (interne) talentpools, vanuit inhoudelijke kennis vacaturehouders challengen op mogelijkheid van intern opvullen van vacatures, kandidaten gescreend aanleveren aan de business en het proces hierna volledig managen, arbeidsvoorwaardengesprekken, meedoen aan gezamelijke (relevante) team overleggen, inbrengen van advies mbt procesverbetering en innovatie, waar nodig zelfstandig of in projectgroepen oppakken van procesverbeteringen en andere relevante changes, verantwoordlijk voor juiste admin in systemen, soms ook internal candidate facing.

Kennis:
recruitment & sourcing kennis binnen de breedte van het IT vakgebied van junior t/m senior + niveau. Sourcingtechnieken buiten de standaarden als Linkedin is een pré. Uitstekend stakeholdermanagement. Moet op inhoud mee kunnen praten en challengen. Moet de verbanden tussen verschillende IT functies begrijpen om interne mobiliteit te bevorderen. Organisatie sensitief. Uitstekende beheersing van zowel NL als Engelse woord+schrift

Ervaring:
+-5 jaar in vergelijkbare rol, maar sterk afhankelijk van vorige opdrachtgevers en behaalde resultaten.

Competenties:
Analytisch, gestructureerd, verbindend, organisatie sensitief, projectmatig werken

Aanbiedingen van CV met motivatie en onder vermelding van tarief dienen uiterlijk
Maandag 19 oktober 12.00uur

Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Harvey Nash B.V.
contactpersoon:
Lian Kuilman
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Rotterdam
provincie:
Zuid-Holland
uurtarief:

start project:
zsm
referentie:
ITC-388048/001
duur opdracht:
6 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
13-10-2021 14:44:07
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures