Projectmedewerker Alternative Usecases Asset Management, Den Haag

Omschrijving:

Voor KPN in Den Haag zoekt Harvey Nash een:

Projectmedewerker Alternative Usecases Strategic Asset Management

Samenvatting
Stel je voor. Er zijn 1300 (technische) gebouwen die, door het moderniseren van ons telecomnetwerk, de komende jaren voor 80/90% leeg komen te staan. Wat zou jij met deze ruimte gaan doen? Welke nieuwe duurzame financiële, ecologische en sociale waarde kunnen we hierdoor als KPN uit deze ruimte gaan halen? Waarmee we een belangrijke bijdragen leveren om iedereen in Nederland te verbinden met een Duurzame Toekomst.
Ben jij iemand die mogelijkheden die een ander niet ziet? Ben je iemand die samen met partners binnen en buiten KPN kan kijken naar creatieve oplossingen hoe we deze nieuwe ‘brede’ waarde uit ons technisch vastgoed kunnen gaan halen? Op een financieel aantrekkelijke manier, maar ook verweven met maatschappelijke thema’s zoals duurzaamheid, sociale gemeenschap en bijvoorbeeld biodiversiteit?
Heb jij verbeeldingskracht, kun jij je verwonderen? Kun jij van hieruit een idee omzetten naar een plan dat uitvoerbaar is, of om deze juist de prullenbak in te gooien? Communiceer je helder en ben je iemand die graag samenwerkt? Jeuken je handen om deze uitdaging aan te gaan?
Dan kun jij wel eens de persoon zijn waarnaar we op zoek zijn binnen het Strategic Asset Management (SAM) team (onderdeel van Fixed Property & Facility Mgmt.).

Over de vacature
We zijn binnen de afdeling Fixed Property & Facilicy Mgmt verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de technische gebouwen van KPN, dat zijn er ca 1300.
Er komt steeds meer leegstand in onze gebouwen, door migraties, en nieuwe ontwikkelingen. Met het SAM team zijn we bezig om te kijken welke alternatieve bestemmingen we kunnen vinden voor die leegstand. Voor een deel van onze panden zal gelden dat we een groot deel van onze ruimte gaan verkopen, om zo plaats te maken voor bijvoorbeeld woningbouw. Voor een ander deel geldt, dat verkoop niet interessant is, maar we wel naar mogelijkheden zoeken om de ruimte anders te benutten.
We hebben een heleboel ideeën over hoe we de waarde van ons vastgoed nog beter kunnen benutten, maar we hebben iemand nodig, die de beste ideeën kan selecteren, uitwerken om te komen tot een uitvoerbaar en impactvol plan. Die ideeën moeten verder uitgewerkt worden op haalbaarheid. Financieel maar ook organisatorisch, rekening houdend met bijvoorbeeld security en business continuity.
Dit alles rekening houdend met de basisfunctie van onze technische gebouwen. Het belang dat ons Netwerk altijd moet blijven werken voor onze klanten en voor Nederland. Dat blijft voorop staan.
Wij zijn binnen het SAM team op zoek naar een Projectmedewerker Alternative Usecases die ons gaat helpen ideeën voor ‘alternative usecases’ om te zetten naar uitvoerbare plannen. Zodat we hier vanuit een breed gedragen besluitvorming vervolgens een aantal ook daadwerkelijk uit te gaan voeren.
Als Projectmedewerker Alternative Usecases binnen het SAM team ben je de sparringpartner voor de Programma manager, onze specialisten, ketenafdelingen en onze (externe) partners. Op een breed gebied van ‘alternative usecases’ voor onze technische gebouwen in het bijzonder.
Voorbeelden van ‘alternative usecases’ die we al doen (soms op kleine schaal) is bijvoorbeeld het verhuren van parkeerplaatsen, gevelreclame, maar ook het vergroten van de biodiversiteit door het plaatsen van zogenaamde ‘insecten-hotels’.

Wie ben jij?
Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die zich herkent in het volgende profiel:
Belangrijkste verantwoordelijkheid/impactsgebieden
• Verantwoordelijk voor het inventariseren van kansen in de markt rekening houdend met de binnen
de onderneming geldende richtlijnen;
• Verantwoordelijk het maken van businesscases
• Verantwoordelijk voor het schrijven van projectvoorstellen
• Onderhandelen / afstemmen met gebruikers, bedrijven, leveranciers, adviseurs, marktpartijen en
aannemers, om tot haalbare voorstellen te komen;


Kennis en Vaardigheden
• In ieder geval een Bachelor Degree Economie en Recht, Bouwkunde of -Management,
Vastgoedkunde, RO of vergelijkbaar;
• Om succesvol te zijn als ontwikkelingsmanager ben je commercieel en resultaatgericht. Je kan
zowel acquireren als een project ontwikkelen. Je bent in staat conceptueel te denken, maar je bent
ook pragmatisch genoeg om een concept te vertalen naar een haalbaar projectvoorstel. Daarnaast
ben je een sterke communicator die in staat is om te verbinden vanuit een aanwezige eigen
‘purpose'.

Softskills
• Verbeeldingskracht en verwondering
• Overtuigingskracht
• Enthousiasme
• Passie/is zich bewust van zijn haar/eigen ‘purpose
• Wendbaar als individu en als onderdeel van een team
• Weerbaar als individu en als onderdeel van een team

Gezien het operationele karakter van de rol gaat onze voorkeur niet uit naar een ZZP’er.Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Harvey Nash B.V.
contactpersoon:
Wim IJlst
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Haag
provincie:
Zuid-Holland
uurtarief:
Tot £0.00 per jaar
start project:

referentie:
ITC-BBBH77290
duur opdracht:
6 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
19-05-2022 14:01:10
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures