Projectleider nBLB, Den Haag

Omschrijving:
Wij zoeken een gedreven projectleider die een prestatie neerzet. Die eigenstandig verantwoordelijkheid neemt voor het organiseren en uitvoeren van de werkzaamheden binnen de gegeven kaders. Binnen de afdeling Informatie- en Procesmanagement is behoefte aan een projectleider. In eerste instantie wordt deze ingezet op de hieronder beschreven werkzaamheden. Hij/zij kan mogelijk ook ingezet worden op andere werkzaamheden of projecten. De projectleider is procesverantwoordelijke (regie en coördinatie) voor de inhoudelijke en/of beheersmatige planning, sturing en bewaking van projectmatige werkzaamheden, gericht op het realiseren van verbetering, vernieuwing of uitbreiding van de informatievoorziening binnen de afgesproken kwaliteit, tijd en middelen.

Wat wij zoeken:
De ambitie van de eindklant is om de toonaangevende overheidsdienstverlener van Nederland te zijn. Om dat te bereiken wordt - veelal projectmatig - hard gewerkt aan optimale geautomatiseerde ondersteuning van de dienstverlening. Wij zoeken een projectmanager die zijn vak verstaat, die weet wat gedegen projectvoorbereiding, uitvoering en implementatie inhoudt. Ervaring met Agile-Scrum werken is daarbij een must. Je hebt aantoonbare ervaring met digitalisering van Klantgerichte en data-gedreven dienstverlening.

Je wordt gewaardeerd als teambuilder, je motiveert en inspireert je collega’s. Als projectmanager ga je de uitdaging aan om samen met onze externe ICT-leverancier resultaten neer te zetten. Je weet hoofd- en bijzaken te scheiden en kunt dat ook overbrengen aan je team. Je kent het werken bij grote overheidsorganisaties en laat je niet uit het veld laat slaan als de bureaucratie tegen lijkt te zitten.

De hoofdtaken van de projectleider zijn:
• Opstellen (overall)planning, inclusief voortgangsbewaking
• Bewaken kwaliteit en uniformiteit
• Maandrapportages (uren en voortgang) opstellen
• Afstemmen met IMP-regisseur (senior supplier)
• Afstemmen met business, regelingsteams en DICTU [de ICT (software) delivery organisatie]
• Afstemmen met de product owner, inclusief bijhouden productbacklog
• Het inrichting en actualisering van het projectdossier, inrichting van werkzaamheden conform Toolbox Projectmanagement.

Functie eisen:
• IPMA-C of hoger of IPMA-Agile of Prince2 Practicioner vergelijkbaar zware certificaten.
• Minimaal 5 jaar ervaring bij een grote overheidsorganisatie in de rol van projectleider
• Minimaal 4 jaar ervaring met inrichting van processen gericht op dienstverlening aan klanten
• Minimaal 5 jaar HBO/WO werk- en denkniveau

Functie wensen:
• IPMA-C of IPMA-Agile of hoger

Competenties:
• Partner die adviseert, begeleidt (spreekt aan, bemiddelt bij weerstand en conflicten, onderhandelt, coacht) Betrouwbaar (transparant, open, eerlijk, gedreven) Toegankelijk (bereikbaar, aanspreekbaar, reageert)
• Verbinder tussen business cq IV-organisatie en project. Communicator die stakeholders in woord en beeld meeneemt en de verandering stapsgewijs begeleidt. Betrokken teambuilder die het beste uit de teamleden haalt door te motiveren en te waarderen. Heeft focus: resultaatgericht, weet van aanpakken, straalt geloof uit, stuurt dagelijks actief op tijd/geld/resultaat Is procesbewaker: zorgt dat opdrachtgever stuurt, legt besluiten voor en is proactief Zorgt voor een haalbare fasering. Is in control: - Effectief (belang, doel en bijdrage aan de organisatie, verwachtingen gemanaged) - Realistisch, efficiënt (Richten: tijd, geld, kwaliteit, resultaat) - Overzicht (Inrichten: structuur, aanpak, mijlpalen, bemensing) - Voorspelbaar, bewaakt (issues, risico’s, leerpunten, logboek) - Zorgvuldig (rapportage, administratie op orde)

Overige informatie:
Locatie: Den Haag
Start: 1-9-2020, 36 uur per week
Einddatum: 31-1-2021 met optie van 2 * 5 maanden verlenging erbij
Recruiter: Nitesh Bhoep, recruiterNB@itaq.nl, +31 (0)6 47180874

Alleen sollicitaties met motivatie op de hierboven genoemde functie eisen (hoeveel jaar ervaring en verwijzend naar de opdrachtgever) worden in behandeling genomen.

Attentie:
Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Privacy:
Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren.

Reageren:
Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email aan recruiterNB@itaq.nl de volgende gegevens:
1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);
2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.
Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV op te loaden.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering. Klanten noemen ons de Trusted Advisor. Omdat we hen altijd positief verrassen. En echt adviseren.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.

We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.


Trefwoorden: Projectleider nBLBOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Itaq B.V.
contactpersoon:
Afdeling werving en selectie
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Haag
provincie:
Zuid-Holland
uurtarief:
n.o.t.k.
start project:
01-09-2020
referentie:
ITC-ht/Projectleider nBLB=NB
duur opdracht:
5 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
31-07-2020 11:12:24
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures