ICQ VINDT
EN VERBINDT
ICQ MOBILISEERT
DESKUNDIGHEID
ALLEEN GA JE SNELLER
SAMEN KOM JE VERDER

Voor Gemeente Winterswijk zijn wij op zoek naar een Projectleider Implementatie nieuw CMS, met webmaster-/webredactietaken.

Omschrijving opdracht:
De gemeente Winterswijk stelt in al haar dienstverlening de ‘klant’ centraal. Onze dienstverlening is toegankelijk voor iedereen en ons digitale loket is altijd open. De gemeentelijke hoofdwebsite is daarin een belangrijke factor. De gemeente wil met inwoners van gedachten wisselen, hen betrekken bij plannen en goed informeren. Een van de nieuwe mogelijkheden is een online platform, dat een aanvulling is op de fysieke mogelijkheden van burgerparticipatie. Wij zoeken een projectleider voor de implementatie van een nieuw Content Management Systeem (CMS) voor de gemeentelijke hoofdwebsite, waarvoor een aanbesteding is opgestart. De aanbesteding en implementatie gebeuren in samenwerking met diverse teams in de organisatie. Daarnaast voer je een aantal webmaster- en webredactietaken uit die vallen onder het reguliere beheer van een aantal websites. Je komt te werken bij ‘team Antwoord’. Dit team van functioneel beheerders zet zich dagelijks in voor een zo goed mogelijke digitale dienstverlening. Het team beheert twee CMS-en en een aantal achterliggende systemen.

Omschrijving verantwoordelijkheden:
Je bent verantwoordelijk voor het leiden van de implementatie van het nieuwe CMS voor de gemeentelijke hoofdwebsite. Daarnaast ben je samen met een collega verantwoordelijk voor het functioneel beheer van twee CMS’en. Je ondersteunt de webredacteuren en je verhelpt storingen en problemen, in afstemming met collega’s en leveranciers. Ook voer je een aantal webredactietaken uit, waaronder het redigeren en toetsen van toegankelijke webteksten en documenten. Dit doe je in samenwerking met de andere webredacteuren in de organisatie. Je werkt dus op het grensvlak van ICT en communicatie.

Gesprekken:
De interviews zullen plaatsvinden op 8 juni 's middags tussen 13.00 uur - 17.00 uur. Gelieve hier rekening mee te houden.

Functie eisen (knock-out criteria):
1. Je bent inzetbaar vanaf 1 juli 2021 (of zoveel eerder als mogelijk) tot 1 januari 2022 voor gemiddeld 24 uur per week.
2. Je hebt ervaring met projectmanagement op het gebied van ICT/Communicatie.
3. Je hebt ervaring met het functioneel beheer van CMS’en.
4. Je hebt kennis van wettelijke digitale toegankelijkheidsrichtlijnen (WCAG 2.1 niveau A en AA).
5. Een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Functie wensen (gunningscriteria):
1. Wij zoeken iemand die goed kan samenwerken, open is en enthousiast en snel ingewerkt is in een nieuwe omgeving en in het project.
2. Je bent adviesvaardig en enthousiasmerend waardoor je aantoonbaar collega's kunt stimuleren om mee te werken aan een toegankelijke en gebruiksvriendelijke nieuwe website en oog houdt voor de wensen en belangen van verschillende betrokkenen.
3. Je hebt aantoonbaar kennis en ervaring met:
A. Ervaring te hebben met de implementatie van een CMS.
B. Ervaring te hebben als projectleider van de invoering van een CMS.
C. Ervaring te hebben in het redigeren en toetsen van toegankelijke webteksten.
D. Ervaring te hebben met Scrum.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:
Locatie: Winterswijk
Startdatum: 01-07-2021
Duur: 01-01-2022
Optie op verlenging: Optie tot maandelijkse verlenging
Inzet: 24 uur per week
Tarief: marktconform
Sluitingsdatum: 21-05-2021
Sluitingstijd: 09:00
Intakegesprek: zie gesprekken

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;
- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;
- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);
- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).

N.B.
- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.
- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.
- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.


Trefwoorden: Projectleider Implementatie nieuw CMS, met webmaster-/webredactietaken, Projectleider Implementatie nieuw CMS, webmaster-/webredactietakenOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
ICQ Flex Profs
contactpersoon:
Ron Brussaard
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Winterswijk
provincie:
Gelderland
uurtarief:
marktconform
start project:
01-07-2021
referentie:
ITC-ICI08662
duur opdracht:
12 maanden
uren per week:
40 uur
publicatiedatum:
04-05-2021 11:02:48