Projectleider Implementatie Geo Architectuur, Alphen aan den Rijn

Omschrijving:
Voor de Gemeente Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een Projectleider Implementatie Geo Architectuur.

Omschrijving opdrachtgever:
De Gemeente Alphen aan den Rijn is een 100.000+gemeente in het Groene Hart. De bewoners wonen in de stad Alphen aan den Rijn - met alle stedelijke voorzieningen - of juist in één van de kernen - met de rust en ruimte van het natuurlijk landschap. Alphen aan den Rijn ligt in het hart van de Randstad. De dienstverlening aan onze bewoners en bedrijven staat. De gemeentelijke organisatie is dichtbij: op straat in de wijken en de dorpen, in het gemeentehuis en digitaal. De medewerkers zijn de ambassadeurs van de gemeente. Zij zijn professioneel en integer. Bewoners en bedrijven worden snel en goed geholpen. De gemeente werkt vanuit een stevige basisdienstverlening en levert daarnaast maatwerk.

Omschrijving opdracht:
De gemeente Alphen aan den Rijn maakt veel ontwikkelingen door op het gebied van informatievoorziening. Denk daarbij aan de verdergaande digitalisering, werken in de Cloud, BIG en Open Data. Binnen het fysieke domein (GEO, BAG, BGT, BOR) is Alphen aan den Rijn zich aan het beraden op de inrichting van haar nieuwe applicatielandschap die aansluit bij een nieuwe visie op gegevens management en beheer. Voor implementatie van de onlangs vastgestelde architectuur voor de geo informatievoorziening, zijn we op zoek naar een communicatief vaardige en resultaatgerichte projectleider. De projectleider is gepokt en gemazeld in het GEO domein. We verwachten verder van de projectleider dat deze ondersteunt en adviseert bij diverse geo-informatievraagstukken.

Omschrijving functie:
Van de Projectleider wordt verwacht dat je leiding geeft aan het projectteam en verantwoordelijk en aanspreekbaar is voor alle implementatie activiteiten. Je zorgt er voor dat de implementatie van de nieuwe wereld (inclusief opleidingen en overdracht naar beheer) conform onze standaarden plaats vind en regelt daarnaast dat de oude wereld zorgvuldig en zo bedrijfseconomisch mogelijk wordt afgebouwd en opgeruimd. Je werkt nauw samen met onze interne klant, de collega’s van I&A en de leveranciers (waaronder onze outsourcingspartner). De conversie/migratie vanuit de oude wereld zal in nauw overleg met de huidige gebruikers moeten plaatsvinden van jou wordt daarom verwacht dat dit op een veranderkundig verantwoorde en tactvolle wijze gebeurd.

Werkdagen:
Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Functie eisen (knock-out criteria):
- Je hebt minimaal HBO+ werk en denkniveau.
- Je hebt minimaal 5 jaar (recente) ervaring als projectleider in een gemeente.
- Je hebt relevante GEO kennis en ervaring.

Functie wensen (gunningscriteria):
- Je hebt recente ervaring in een gemeentelijk GEO project als implementator.
- Je kent de ESRI product suite (ArcGIS, GeoweB) en hebt relevante en recente ervaring met implementaties van deze suite in een veranderende gemeente.

Competenties:
- Leidinggevende capaciteiten
- Uitstekende communicatieve vaardigheden
- Overtuigingskracht in een politieke organisatie
- Richtinggevend
- Resultaatgericht
- Inlevend
- Kan zelfstandig opereren
- Heeft een hands on mentaliteit

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:
Locatie: Alphen aan den Rijn
Startdatum: 20-08-2018
Duur: 31-12-2018
Optie op verlenging: ja
Inzet: 16 uur per week
Tarief: marktconform
Sluitingsdatum: 13-08-2018
Sluitingstijd: 09:00
Intakegesprek: week 34

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;
- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;
- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);
- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).

N.B.
- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.
- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.
- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.


Trefwoorden: Projectleider Implementatie Geo Architectuur, Projectleider, Implementatie, Geo, ArchitectuurOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
ICQ Groep
contactpersoon:
Ron Brussaard
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Alphen aan den Rijn
provincie:
Zuid-Holland
uurtarief:
Marktconform
start project:
20-08-2018
referentie:
ITC-ICI00256
duur opdracht:
3 maanden
uren per week:
16 uur
publicatiedatum:
10-08-2018 11:45:09
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures