Product Owner End User Services, Hilversum

Omschrijving:
Voor een mediabedrijf zijn wij op zoek naar een Product Owner End User Services.

Omschrijving opdracht:
In de rol als productowner ben je eindverantwoordelijk voor het team EUS en ben je hét gezicht en de promoter van het team zowel binnen als buiten de organisatie. Je draagt de waarde en visie van de organisatie uit en enthousiasmeert en inspireert jouw team tot het behalen van kwalitatieve resultaten en het leveren van toegevoegde waarde voor de organisatie. Je bent doorlopend bezig de dienstverlening van EUS te ontwikkelen en te optimaliseren ten behoeve van de hele NPO organisatie. Dit betekent dat je ook alle bijbehorende processen inricht, aanpast en aanstuurt. Je weet tijdig, helder en transparant de belangen van relevante (business) stakeholders en interne- en externe gebruikers te inventariseren, te bewaken en te behartigen. Je bent in staat deze door te vertalen naar een product backlog en goed te realiseren user stories. Je houdt stakeholders op de hoogte door middel van sprintdemo's, weet hun input te waarderen en bent daarbij een overtuigende gesprekspartner op alle niveaus

Gewenst profiel:
Als je een enthousiaste en energieke ambassadeur bent van de nieuwe multidisciplinaire werkwijze (agile scrum methodiek), gericht bent op samenwerking én een inspirator en motivator bent, kom je als productowner bij de NPO tot je recht. Je hebt bij voorkeur een sterke IT technische achtergrond en ervaring met cloud oplossingen en kantoor automatisering. Je bent impactvol en bent goed in staat om inhoudelijke besluiten te kunnen nemen op het gebied van de grote diversiteit van de systemen van de publieke omroep. Je hebt meerdere jaren ervaring in de rol van productowner en bent gewend om te werken in complexe omgevingen met meerdere veeleisende stakeholders. De volgende competenties typeren jouw persoon: je toont ondernemerschap, neemt verantwoordelijkheid, brengt structuur aan en geeft duidelijkheid aan je team en stakeholders, je bent nauwgezet in het nakomen van afspraken, je bewaart onder alle omstandigheden je rust en je vindt het geven van aandacht aan je team en stakeholders vanzelfsprekend.

Functie eisen (knock-out criteria):
1. Je bent beschikbaar vanaf 19 augustus 2019 tot 31 december 2019 voor 32 uur per week (werkzaam op locatie van NPO). Na 31 december 2019 kan de opdracht met 1 x 6 maanden worden verlengd.
2. Je hebt minimaal 8 jaar ervaring in de rol van product owner.
3. Je hebt minimaal 15 jaar ervaring in de IT.
4. Je hebt een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in het domein van de IT.
5. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.
6. Je beschikt over een geschikte laptop (minimaal voorzien van een USB poort, Netwerk aansluiting (UTP), Display- of HDMI poort en is geschikt voor Skype for business en VMware Horizon Client), zodat je werkzaamheden bij de NPO kan uitvoeren.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:
Locatie: Hilversum
Startdatum: 19-08-2019
Duur: 4 maanden
Optie op verlenging: 6 maanden
Inzet: 32 uur per week
Tarief: marktconform
Sluitingsdatum: 31-07-2019
Sluitingstijd: 09:00
Intakegesprek: 12 t/m 15 augustus 2019

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;
- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;
- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);
- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).

N.B.
- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.
- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.
- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.


Trefwoorden: Product Owner End User Services, Product Owner, End, User, ServicesOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
ICQ Flex Profs
contactpersoon:
Ron Brussaard
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Hilversum
provincie:
Utrecht
uurtarief:
Marktconform
start project:
19-08-2019
referentie:
ITC-ICI02870
duur opdracht:
4 maanden
uren per week:
32 uur
publicatiedatum:
11-07-2019 15:31:31
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures