Procesmanager B2B Digital programma, Amsterdam

Omschrijving:
De zakelijke afdeling van de opdrachtgever heeft de afgelopen jaren grote stappen gezet in de ontwikkeling van dienstverlening naar klanten. Naast een provider van vaste access producten voor grootzakelijke klanten, heeft de opdrachtgever haar portfolio uitgebreid naar mobiel en FMC voor alle klantsegmenten. In de komende jaren willen we niet alleen het productaanbod versterken, klanttevredenheid verhogen met een efficiënte operatie, maar een volledig digitale ervaring realiseren voor onze klanten!

Aan de basis voor de ambities van de opdrachtgever in de komende jaren ligt een ambitieus programma ‘Digital’ dat bestaat uit zowel een business- als IT transformatie. Doel van deze transformatie is om nieuwe digitale mogelijkheden te gebruiken bij het optimaal ondersteunen van de dienstverlening aan onze klanten.

Binnen dit programma is behoefte aan een procesmanager die een cruciale rol speelt bij de realisatie van de opdrachtgever visie tot concrete resultaten. Het werk van de procesmanager ligt aan de basis voor het nieuwe digitale software waarmee we onze commerciële en operationele doelstellingen willen behalen.

De procesmanager is verantwoordelijk voor het procesontwerp en -implementatie over de nieuwe zakelijke keten: van sales en service delivery via service assurance naar facturatie. Binnen het ‘Digital’ programma heb je ruimte om de processen samen met stakeholders van de basis op te bouwen; dit doe je uiteraard in afstemming met andere rollen in het programma als business analisten, customer journey experts, etc. Je toetst de processen op de kwaliteit, efficiëntie voor de organisatie van de opdrachtgever, impact op klantervaring en uiteraard het kostenniveau.

Wat ga je doen:
• Definiëren en documenteren van nieuwe processen en procesverbeteringen voor de nieuwe ‘digitale’ B2B telco; het is belangrijk om op basis van een eigen visie voorstellen te kunnen doen die recht doen aan zowel de belangen van business stakeholders als uitgangspunten van het programma.
• Opstellen van impactanalyses van nieuwe- of aangepaste processen en afwegen van belangen.
• Vertalen van nieuwe producten, diensten en functionaliteiten naar solide en efficiënte processen.
• Managen van business stakeholders en key users gedurende het volledige implementatieproces.
• Implementeren van nieuwe- of aangepaste processen in de operationele organisatie via werkinstructies en zorgdragen voor een acceptatie hiervan (i.s.m. lijnverantwoordelijke).
• Ondersteunen bij end-to-end validatie van geleverde functionaliteit

Functie eisen:
• Ervaring met- en visie op digitalisering van dienstverlening, bij voorkeur binnen een B2B omgeving.
• Kennis van telecommunicatieprocessen gebaseerd op het eTOM model.
• Ruime ervaring met procesmodellen, -methoden en bijbehorende tooling.
• Kennis van de volgende diensten: mobiel, hosted voice, internet en vast-mobiel integratie.
• Ervaring met out-of-the box implementaties c.q. applicaties die complexe telecomprocessen ondersteunen.
• In staat om visie, keuzes en afwegingen helder toe te lichten zowel mondeling als schriftelijk en daarbij mensen te overtuigen op basis van feiten en ervaring.
• Senior die in staat is om vanaf dag 1 zelfstandig te werken in een dynamische en soms turbulente omgeving.
• Beweegt zich makkelijk op alle niveaus en is in staat om verbinding te kunnen leggen met mensen door de hele organisatie.
• Beheerst Engels en Nederlands vloeiend.

Overige informatie:
Locatie: Amsterdam
Start: 01/06/2018, 40 uur per week
Einddatum: 31/08/2018
Recruiter voor deze rol: Milou van Leest, RecruiterML@itaq.nl, +31 (0)6 23 80 14 17

Attentie:
Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Reageren:
Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email aan recruiterML@itaq.nl de volgende gegevens:
1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);
2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.
Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV op te loaden.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering. Klanten noemen ons de Trusted Advisor. Omdat we hen altijd positief verrassen. En echt adviseren.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.
We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.
Trefwoorden: Procesmanager B2B Digital programmaOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Itaq B.V.
contactpersoon:
Afdeling werving en selectie
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Amsterdam
provincie:
Noord-Holland
uurtarief:
n.o.t.k.
start project:
01/06/2018
referentie:
ITC-ht/Procesmanager B2B Digital programma
duur opdracht:
1 maand
uren per week:
40 uur
publicatiedatum:
16-05-2018 10:24:14
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures