LINKIT is een IT-dienstverlener en al ruim 21 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.

Functieomschrijving:

Binnen Defensie is in de afgelopen jaren een IAM infrastructuur gerealiseerd. Deze infrastructuur is gebaseerd op SailPoint IIQ en IBM SDI en SDS. We vragen een allround IAM ontwerper/architect om daadwerkelijk te ontwerpen. Er wordt gewerkt op basis van de Agile Scrum principes, waarbij de ontwerper onderdeel uitmaakt van een multi disiplinair team.


De Ontwerper is belast met het in (multidisiplinair) teamverband uitwerken van bruikbare oplossingen voor het identity en accessmanagement (IAM) landschap van Defensie. De Ontwerper is creatief en denkt out-of-the box om zodoende te komen tot de best passende oplossing, rekening houdend met kaders zoals architectuur, beleid en beheersbaarheid. De Ontwerper toetst zijn werk regelmatig en staat daarbij open voor feedback. Daarnaast neemt de Ontwerper als onderdeel van het team verantwoordelijkheid voor de team-resultaten. De Ontwerper zal gevraagd en ongevraagd andere werkzaamheden oppakken om de team-resultaten te behalen.Functie-eisen:

  • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met Security Identity & Authentificatie beheer.
  • Je hebt minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met Agile werken.
  • Je hebt minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met IAM implementaties (op het gebied van ontwerp).
  • Je hebt minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met SailPoint IIQ.
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding en bent minimaal 18 uur per week beschikbaar
Bedrijfsinformatie:

JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Chiara Kuijs
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Soesterberg
provincie:

uurtarief:

start project:
01-10-2019
referentie:
ITC-0010589
duur opdracht:
12 maanden
uren per week:

publicatiedatum:
10-10-2019 00:12:04