Monitoring Specialist, Leeuwarden

Omschrijving:
voor onze relatie zijn we op zoek naar een:

Monitoring Specialist

Functieomschrijving:
Wij zoeken een Monitoring specialist die ons kan helpen om de monitoring binnen het CJIB naar een hoger plan te brengen. Als Monitoring Specialist maak jij het monitoren van processen, systemen en infrastructuur van het CJIB (beter) mogelijk. Het dagelijkse werk varieert in taken, onderdeel daarvan is het zekerstellen dat de monitoring tools nog draaien en bijgewerkt zijn. Het op te zetten monitoringteam zorgt voor verbinding tussen meerdere interne zelfsturende teams en met externe partijen. Hierbij wordt de status besproken en daar waar mogelijk verbeteringen doorgevoerd. Bij ingerichte monitoring ondersteun je in het begrijpen van de data en het direct ('real time') inzicht geven in de processen. Het team is niet verantwoordelijk voor de technische ondersteuning of het oplossen van de eventuele problemen die uit de
monitoring worden gesignaleerd. Dat ligt bij de teams die de betreffende componenten in beheer hebben. Daarnaast zoekt het team naar (verdergaande) automatiseringsoplossingen.

Functie eisen:
• HBO werk- en denkniveau
• Beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift Ervaring met APM tooling (1 jaar)
• Concrete ervaring met het opzetten, inrichten en uitbouwen van monitoring tools (zoals ELK, Splunk, etc) (2 jaar)
• Concrete werkervaring met metrics/alerting systemen (bijv. Prometheus/Alertmanager of OpsGenie) (2 jaar)

Functie wensen
• In staat een uitvoerende rol te vervullen bij het uitwerken en concreet inzetten van monitoring tools. Een helder beeld van wat monitoring inhoudt en het belang er van.
• In staat om (DevOps) teams te begeleiden in het (juist) gebruiken van deze tooling.
• Opzetten van standaard dashboards.
• Concrete werkervaring met het implementeren en inrichten van APM Tooling (bijv. Dynatrace, New Relic of AppDynamics)
• Concrete werkervaring met scripting (bijv. PowerShell, Shell Scripting)
• Concrete werkervaring met monitoring tools ELK en Splunk
• Concrete werkervaring met de transitie naar een cloudplatform en geautomatiseerd deployen (CD/CI) T-shaped medewerker (inzetbaar breder dan alleen in aangevraagd profiel/functie)

Alleen sollicitaties met motivatie op de hierboven genoemde functie eisen (puntsgewijs en verwijzend naar het cv) worden in behandeling genomen. Voor meer achtergrondinformatie kunt u telefonisch contact opnemen met de recruiter.

Overige informatie:
Locatie: Leeuwarden
Start: 01-10-2021, 36 uur per week
Einddatum: 30-09-2022, met optie tot verlenging
Recruiter voor deze rol: Lorenzo Boyé 06-20985467, recruiterLB@itaq.nl

Attentie:
Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Privacy:
Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren.

Reageren:
Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag per email recruiterLB@itaq.nl de volgende gegevens:
1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats);
2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (excl. BTW, incl. reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.
Om je sneller van dienst te zijn zou ik je willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo jouw CV te uploaden.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering. -Klanten noemen ons de Trusted Advisor. Omdat we hen altijd positief verrassen. En echt adviseren.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.
We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.Trefwoorden: SplunkOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Itaq B.V.
contactpersoon:
Afdeling werving en selectie
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Leeuwarden
provincie:
Friesland
uurtarief:
n.o.t.k
start project:
01-10-2021
referentie:
ITC-ht/Monitoring Specialist=LB
duur opdracht:
12 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
14-09-2021 11:15:13
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures