Mitel engineer, den haag

Omschrijving:
Bij onze eindklant lopen op dit moment er diverse trajecten om de huidige Mitel omgevingen uit te faseren en een actuele Mitel omgeving op te leveren. Naast een consolidatieslag van deze diverse bestaande (productie) omgevingen zal er dus 1 nieuwe Mitel omgeving (op basis van vMCD) opgeleverd worden. Om dit te realiseren is een technisch Mitelspecialist (senior engineer) binnen het project nodig.

Functie eisen:
• Je hebt ervaring met het implementeren van Mitel.
• Je hebt uitgebreide ervaring op projectbasis of binnen vastdienstverband
• Je schakelt makkelijk met diverse taakgebieden (infra, support, etc.)
• Je hebt ruime ervaring bij het opstellen van acceptatiecriteria ten behoeve van overdracht naar de lijn en weet op professionele wijze de criteria in te vullen en de overdracht naar beheer vloeiend te laten verlopen.

Overige informatie:
Locatie: Den Haag
Start: z.s.m. 40 uur per week
Duur: 6 maanden, met optie op verlenging
Recruiter voor deze rol: Jonathan Garcia, RecruiterJG@itaq.nl 06 – 209 85 467

Attentie:
Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Privacy:
Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren.

Reageren:
Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email aan recruiterJG@itaq.nl de volgende gegevens:
1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);
2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.
Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV op te loaden.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering. Klanten noemen ons de Trusted Advisor. Omdat we hen altijd positief verrassen. En echt adviseren.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.
We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.


Trefwoorden: Mitel engineerOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Itaq B.V.
contactpersoon:

type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
den haag
provincie:
Zuid-Holland
uurtarief:
n.o.t.k.
start project:
z.s.m.
referentie:
ITC-ht/Mitel engineer
duur opdracht:
6 maanden
uren per week:
40 uur
publicatiedatum:
11-10-2018 15:17:33
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures